Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Pokeris

Visa kita, kas netelpa į ankstesnių temų rėmus

Standartinė faq » 2010 Rgp 16, 14:53

Pokeri, manau daug kam žinomas žaidimas, bet, taip pat dauguma jo žaisti nemoka.
Ką manote apie šį azartinį žaidimą, patys žaidžiate? Gal esate laimėję turnyrą? Ar nuo draugų nugrežę pinigu? Pasidalinkite savo mintimis. :)
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Medaliai: 9
Taškai: 1878

Kovų lygis: A

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ignas M. » 2010 Rgp 21, 13:11

Lošdavau nuo vaikystės, po to ir Facebook užsikabliavau. Buvo gana nesunku, todėl šiemet nusprendžiau pereit prie rimtesnio žaidimo iš pinigų. Tik ten jau teko visiškai pakeist savo žaidimo braižą ir taktikas, rimtesni varžovai - bet kaip nebegalėjau žaist. Tada pradėjau skaityt įvairias strategijas: http://www.pokerstrategy.com/ ir supratau koks žalias dar buvau. Dabar jau retokai klystu, todėl galiu ir pliuso pasidaryt. Tik tiek, kad pokeryje ir sėkmė nemažai lemia, neretai paskutinė korta sujaukia viską ;)
Ignas M.

Standartinė faq » 2010 Rgp 21, 13:21

Aš irgi senai jau tuo domiuosi. Žaidžiu holdem. Facebook pokeris niekada nekabindavo. Ten kai žmonės ne iš pinigų žaidžia stato all in belekada, tai nelabai įdomu. Todėl žaidžiu online iš pinigų, visai kitoks žaidimas. Aišku sueinam ir su draugais pažaist. Turim žetonus susimetam pas ką nors ir pliekiam (būna, kad ir iš pinigų). Ilgiausia partija truko 5val ir 30 min. :)
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Standartinė Hubis » 2010 Rgp 21, 14:10

grazu. Nesu bandes, bet labai jau traukia azartas. :D Kokios tos pinigu sumos mazdaug?
Vartotojo avataras
Hubis
Grafikos ekspertas

Medaliai: 6
Taškai: 946

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė faq » 2010 Rgp 21, 17:04

Online tai labai įvairios. Yra ir didelių ir mažų sumų. O kai su draugais žaidžiaim tai simboliška sumą įmetam. :)
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Standartinė Intec » 2010 Rgp 21, 18:47

Esu užsikabliavęs, puseserė išmokė žaist, tai ką žinau facebooke buvau jau 10 milijonų pasiekęs, tai atsibodo nebelošiu, o daugiau nelabai žinau kur žaist, iš pinigų baisoka, ten tam Holdem daug reikia tn tų pinigų įsimest ar kaip?
Sudegink mano kūną, o dulkes mesk ant debesų, nes visada norėjau būt paukščiu.
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė faq » 2010 Rgp 22, 01:02

Jeigu nori gali žaisti freerollus (nemokamus) online turnyrus, už kuriuos taip pat mokami pinigai, užėmus tam tikrą vietą. Kuo aukštesnė vieta tuo didesnis laimėjimas. Bet tokiuose freeroll turnyruose susirenka labai daug žmonių. Buna tūkstančiais. Tai šitokiu atveju tas apmokamas vietas sunkiau pasiekti. O jeigu reikia į turnyrą įnešti šiek tiek pinigų, jau tenai didesnė tikimybė laimėt pinigų, BET yra vienas didelis BET. Jau tokiuose turnyruose žaidžia rimtesni žaidėjai. Tai va pradžiai siųlyčiau freerollus pabandyt, pažiūrėt, o paskui jau kaip sugalvosi :)
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Standartinė Hubis » 2010 Rgp 22, 09:53

o kokios tos simbolines sumeles? 20-50 lt?
Vartotojo avataras
Hubis
Grafikos ekspertas

Medaliai: 6
Taškai: 946

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Intec » 2010 Rgp 22, 12:04

Bet nepagaunu, ten pradžioj reik į sąskaita įsimest babkiu ar nereik? :D
Sudegink mano kūną, o dulkes mesk ant debesų, nes visada norėjau būt paukščiu.
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ignas M. » 2010 Spa 29, 00:54

Freeroll'ams nereikia. Gali tiesiog užsiregistruot ir žaist. Pradžiai patarčiau http://www.24hpoker.com. Kasdien 20 valandą ten vyksta $500 freeroll'as. Žaisk tik su gerom kortom, tai galbūt ir pavyks pasiekt piniginius prizus ;)

Aš pats jau nustojau žaist freeroll'us, tik laiko gaišimas. Dabar perėjau prie No Limit stalų su 10 žaidėjų. Geriausia vienu metu žaist prie 4-ų stalų, kiekvienam monitoriaus kampe po vieną - todėl aiškiai matosi situacija. Žaidžiant daugiau stalų vienu metu būtų sunku sekti varžovų veiksmus, prasidėtų klaidos. O žaidžiant mažiau stalų - man asmeniškai dažnai darosi nuobodu laukt sekančių ėjimų, todėl pradedu žaist su prastesnėm kortom, ko pasekoje vėlgi mažėja pliusas.

Taip pat nepatarčiau žaist Limit tipo pokerio. Iš pradžių man šitas atrodė parankiausias variantas, daug mažesnė rizika, tačiau visą pliusą suvalgydavo Blind'ai ir stalo mokesčiai. Gerai, kad perėjau prie No Limit, nes jau beveik buvau nusprendęs mest pokerio karjerą. Paskutiniu metu tik į pliusą einu.

P.S. nesugalvokit žaist iš pinigų, kol neperskaitėt teorinės medžiagos. Aš ir pats pernelyg nesigilindamas pradžioj lošdavau, ir stebėdavaus, kodėl į minusą einu. Užsiregistruojat čia: http://www.pokerstrategy.com/, perskaitot teorinę medžiagą, atliekat testuką ir gaunat 50$ pradėt savo pokerio karjerai ;)
Ignas M.

Standartinė BRaUN » 2010 Spa 29, 01:12

Patinka Pokeris bet nezaidziu Online is pinigu kartais tik su draugais o taip tai Facebooke palosiu turejau 270 milijonu kazkada :)
Vartotojo avataras
BRaUN
Patyręs dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 578

Reputacija: 9 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė !Cat! » 2010 Lap 05, 16:34

Kartais pažaidžiu facebooke,bet retai. Bet mano tetis oooo... Jis tai labai žaidžia ir dar lb gerai 8-)
Vartotojo avataras
!Cat!
Pradedantis

Taškai: 25

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Thebatareika » 2010 Lap 06, 19:31

Facebooke tik žaidžiu kartais atsibosta kokį mėnesį nelošiu o tada vėl vos ne kasdien :D
Vartotojo avataras
Thebatareika
Naujokas

Taškai: 7

Kovų lygis: N

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė crucifix » 2010 Gru 01, 22:37

Patinka man sis zaidimas, is pinigu nelosiam nebent simbolinem sumom ( rudais centasi), dazniausia is zetonu. Patinka man azartas pokerio :))
Vartotojo avataras
crucifix
Magic Mushrooms 2™
Magic Mushrooms 2™

Medaliai: 26
Taškai: 2048

Reputacija: 130 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Net » 2010 Gru 01, 22:50

azartas tik tada kai zinai kad gali pralosti ka nors svarbaus o taip tai :D
Vartotojo avataras
Net