Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos

Pokalbis su Alvyx

Su grafika susijusios temos, straipsniukai, naujienos

Standartinė raXike_ » 2008 Gru 23, 02:32

Hehe, pamenu, kai pati gfx`inti pradėjau, pamačiau jo darbus ir jie buvo kažkokie prasti, ir tada jis per labai trumpą laiką labai greit patobulėjo ir aš buvau totaliai apšalusi xD. Jo ne vienas senas darbas ir dabar nugalėtų daugelio mūsų typo "naujų" darbų... Sakyčiau - jis legenda.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 448

Kovų lygis: B+

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fleimas » 2008 Gru 25, 14:08

Nez as tai i ji visad zejau, kaip i eilini gfxeri x_X
Fleimas
Juodoji trejybė™
Juodoji trejybė™

Medaliai: 5
Taškai: 632

Kovų lygis: A

Reputacija: 22 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė PAl » 2009 Sau 09, 15:51

Atsimenu alvyxą, yra tekę bendraut kai tik buvau pradedantysis. Komentavo jis mano darbus. :D Šiaip tada žmogus jau buvo metęs sigint kiek atsiemenu. Čia maždaug prieš pusantrų metų gal. Darbai seniau atrodė labai įspudingi, tačiau dabar jau atrodo kaip vidutinioko. Tiesiog ne tas stilius. Visas atlikimas gal ir sunkus, gal būt technikos visos sudėtingos, bet tiesiog jau paseno šitie darbai, daug kart matyti. Tiems kurie juos mato pirmą kart tai gal ir neblogai atrodo. Dizainai seniau labai patikdavo. Tokie sci-fi :D. Dabar jau noobiškai atrodo kai visi web 2.0 ir t.t. dominuoja. ;]

P.S. jis tikrai tūrėjo geresnių darbų kiek pamenu.
Vartotojo avataras
PAl
Aktyvus dalyvis

Taškai: 120

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Sau 09, 17:06

Na nzn :D vieninteliai kuriuos jis dar beturi :D neiseina jo pasigaut pabaigt interviu :D
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Exz0sT » 2009 Sau 20, 19:50

Nu a tai, apie jį dabar tik ir tesužinojau 8-)
Vartotojo avataras
Exz0sT
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 5
Taškai: 338

Kovų lygis: B

Reputacija: 14 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Bazz » 2009 Sau 20, 19:54

Iš didelių darbų nebent kas patiko, o šiaip parašai old style primena
Vartotojo avataras
Bazz
Dalyvis

Taškai: 20

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė leader » 2009 Sau 20, 23:48

jo parasai tokie,kurie nustebintu kaip tik pries 3-4 metus,o daba jie tiesiog old school. Bet man jie atrodo graziai :) šiaip geras interviu ,tik noretusi ilgesnio :)
leader
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 810

Reputacija: 77 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ponchikas » 2009 Sau 27, 21:36

Nera jis TOX jau kietas , aisku jis sugeba padaryti graziu darbu, ispudingu darbu. Asmeniskai man patinka tik jo web dizainai ir trecias sig nuo virsaus. As pradejau anksciau uz ji naudoti photoshop, taciau is karto pradejau dometis visai kitais dalykais, pasukau kita linkme ir lietuvoj manes niekas nezinojo nes tupejau uzsienio forumuose ir as taip pat niekad apie ji negirdejau. Man tikrai labai sunku patiketi kad jis su siais darbais buvo geriausias Lietuvoje, nors darbai tikrai padare ispudi :) Jis kietas bet ne kieciausias, ir aplamai, as abejoju ar imanomas toks dalykas, kaip geriausias GFX'eris, nesamone :D darbai nera jau ant tiek tobuli net kaip tu laiku darbai.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
ponchikas
Pradedantis

Taškai: 21

Reputacija: 2 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė hojitsu » 2009 Vas 25, 03:22

kaip jis pats minejo, nera geriausio menininko. cia jus lipdote jam ta etikete. ir man nesuprantamas jusu "old school" ir pan.. kaip mados vergai.. gi mena cia kuriate joptararai. o jam nera jokiu remu ar laiko standartu.
Žmogaus protas turi tris visrakčius: žinias, mintis ir vaizduotę. V.Hugo
Vartotojo avataras
hojitsu
Pradedantis

Taškai: 36

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Vas 25, 05:00

Zinai tu teisus , dabar aik i teisma paduok tuos kurie uzklijavo , expriasianisma , renesansa, gotchika , romaneska ir pan . Visi jie dailes laikotarpiai . DUH . Matomai bandai but protingas (neveltui vilnius) bet isties nenutuoki apie ka kalbi .

Yra toks dalykas kaip mada , DAILE GYVUOJA MADA. kodel renesansas prasidejo ? nes zmonem gotika atsibodo ir jie norejo kazko naujo , kodel barokas atsirado imperionismas , expresionismas ? nes zmonem atsibodo tobulybe kuri buvo pasiekta per renesansa.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė DaigaN » 2009 Vas 25, 10:21

Nepyk ant jo jis gi iš Vilniaus...
DaigaN
Neprilygstamas

Medaliai: 14
Taškai: 1001

Kovų lygis: A

Reputacija: 129 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė hojitsu » 2009 Vas 25, 12:35

vieniems patinka eiti pagal mada pasroviui ir paskesti toje vienodo stiliaus darbu kruvoje (gal baime buti nesuprastiems?), o kitiems patinka eiti pries srove ir kurti kazka naujo, nebijant ir kritikos. manai nauji stiliai prasidedavo globaliai? vienas drasus zmogus sukurdavo tai, kas visiskai neatitiko to laikmecio standartu, o pasiekus sekme su tuo darbu atsirasdavo ir visa kruva plagijuotoju. taip ir keitesi tos mados.
bet anyway, tai yra mano nuomone, kuriuos as nebruku kitiems ir apsieinu savo pranesimuose be izeidinejimu oponentui (gal jus taip norite sustiprinti savo argumentu galia, nzn :D ). zaviai atrodote :D rasistai pagal gyvenama vieta :D
Žmogaus protas turi tris visrakčius: žinias, mintis ir vaizduotę. V.Hugo
Vartotojo avataras
hojitsu
Pradedantis

Taškai: 36

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Imagination » 2009 Vas 25, 13:05

hojitsu, neimk į širdį įžeidinėjimų. Jeigu jau pradėt pagal gyvenamą vietą vertint žmogų, tai galima sakyt Farguc gezas iš Šiaulių, dėl to ir nepratęs taktiškai bendraut, įžeidinėja lankytojus.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Vas 25, 16:26

Del to kad vilnietis tai buvo prikolas , nes mano padruske Rax gi vilniete :D lol Bet wot kauno tai nepernesu :D XD (jk mano brother from another mother kaunietis) Hojitsu o tu pasakei ta pati ka as tik kitais zodziais.

Zmones nori kazko skirtingo , kada atsibosta tai kas kazkada buvo populiaru , PVZ rlikz ir crucifix bando inesti nauja MADA i gfx nes jiems pabodo dabartinis stilius , pries 2 metus as victim , flex ir keli kiti norejom kazka naujo inest i nusistovejusi lt gfx pasauli . Dabar tai ka inesem mes jau skaitoma standartu ir sena (as nesakau kad mes tai sugalvojom , bet mes buvom zmones kurie uzsienio gfx i lt atgrudo, dar ir dabar matyt grunge butu liux).
IR man pvz ol' schoolas yra grazu, bet sena ir nieko juo nenustebinsi .Ir man labai malonu ziuret kaip rlikz su crucifix nori padaryti ta pati , padaryti orginalu nauja stiliu , kuris garsintu lietuva :) man to nepavyko bet jiems gal pavyks :)
Nevermind ,esme tame kad GFX ar daile ar bet kas grafisko , gyvuoja mada . O mada visada prasideda nuo vieno keistuolio kuris padaro kazka keisto (kada pradejo monet Impressionisma , jo darbus pavadino "dailes impresijom") nu zdz no hard feelings . Bet Faktas kad laikotarpiai egzistuoja yra faktas .
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė Žal » 2009 Kov 07, 22:03

Oho kokie darbai :O
Vartotojo avataras