Del to kad vilnietis tai buvo prikolas , nes mano padruske Rax gi vilniete

lol Bet wot kauno tai nepernesu

XD (jk mano brother from another mother kaunietis) Hojitsu o tu pasakei ta pati ka as tik kitais zodziais.
Zmones nori kazko skirtingo , kada atsibosta tai kas kazkada buvo populiaru , PVZ rlikz ir crucifix bando inesti nauja MADA i gfx nes jiems pabodo dabartinis stilius , pries 2 metus as victim , flex ir keli kiti norejom kazka naujo inest i nusistovejusi lt gfx pasauli . Dabar tai ka inesem mes jau skaitoma standartu ir sena (as nesakau kad mes tai sugalvojom , bet mes buvom zmones kurie uzsienio gfx i lt atgrudo, dar ir dabar matyt grunge butu liux).
IR man pvz ol' schoolas yra grazu, bet sena ir nieko juo nenustebinsi .Ir man labai malonu ziuret kaip rlikz su crucifix nori padaryti ta pati , padaryti orginalu nauja stiliu , kuris garsintu lietuva

man to nepavyko bet jiems gal pavyks
Nevermind ,esme tame kad GFX ar daile ar bet kas grafisko , gyvuoja mada . O mada visada prasideda nuo vieno keistuolio kuris padaro kazka keisto (kada pradejo monet Impressionisma , jo darbus pavadino "dailes impresijom") nu zdz no hard feelings . Bet Faktas kad laikotarpiai egzistuoja yra faktas .