Kiek sudomino šis daiktas, bet trūkumas informacijos apie jį. Gal kas turite patarimų, atsakymų į klausimą. Ar būtų galimybė nusipirkti neblogą planšetę A5/A4 dydžio iki 600Lt? Na, gali būti ir A6 dydžio, bet norisi nusipirkti gerą daiktą, nes visgi skūpas moka du kartus.
O kam tau tokia didele? ZInok sunkiai tikiu, kad isnaudotum plota jos.
"Klausyk, sene! Rankoje aš laikau paukštį. Pasakyk man, ar jis gyvas, ar negyvas". „Nežinau, sako ji, – nežinau, ar tas paukštis, kurį jūs laikote rankoje, gyvas ar negyvas. Žinau tiktai, kad jis yra jūsų rankose. Jis – jūsų rankose.“
Kainos prasideda nuo 50 svaru tai apie 200 litu lygtais. Kadangi UK mačiau pačia papraščiausią už 50 svarų nemanau kad rasi pigesnę. (NAUJĄ) Taigi paimk už kokis 600 LT vidutinio dydžio nemanau, kad pasigailėsi. P.S. Ebay Rulz.(Patarčiau pažiurėti).
jop jei imti tai tik wacom. Ja turiu ir bedu nematau. O apie visas kitas firmas internautai atsiliepia labai blogai.
"Klausyk, sene! Rankoje aš laikau paukštį. Pasakyk man, ar jis gyvas, ar negyvas". „Nežinau, sako ji, – nežinau, ar tas paukštis, kurį jūs laikote rankoje, gyvas ar negyvas. Žinau tiktai, kad jis yra jūsų rankose. Jis – jūsų rankose.“
Be to, kad išmokt su ja elgtis, nemanau, kad pradžiai didelės reikia. Jei bus poreikis - imsi didesnę.
--------------edit Darbe šiandien gavau seną Wacom Bamboo (1st edition). Kad išmokt elgtis su plančete - jos per akis. Dabar pats susimąsčiau, ar reik pirkt "rimtesnę".
Na, nežinau tiesiog radau atsiliepimų apie mažas, kad jos nelabai efektyvios aplamai. Šiaip logotipams kurti pradžiai tai tikrai užtektų A6 formato lapo dydžio, jei neklystu Luko pasiūlytas variantas toks ir yra, taip? Dėkui už patarimus, žiūrėsim, kai įsigysiu pirkinį.
Dar vat geras klausimas, ar logotipams reikia plančetės. Ten aktyvus plotas yra A6, tai šiandien "žaidžiau" su plančete. Manau nemažai laiko reiks, kad ja priprast naudotis.