Šitas toks visai neblogas, tačiau dar nieko panašaus į profesionalų darbą. Dėl to šviesių spalvų nukontrastinimo saulė atrodo nekaip. Ežere/baloje akmens atspindys netikroviškai kreivas. Taip pat akmens šešėliai netikroviški. Jo kontrastas ir apšvietimas nesutampa su olos (kuri iki pat kraštų yra juoda). Tačiau darbas iš esmės neblogas ir galiu drąsiai sakyt, jog tobulėji.
nepatinka.ir ne del to kad cia kazkoks baiboks, o todel kad.. overcontrasted tas spindulys, tada ammmmmmmmmmmm tie remai is mados isejo jau senai senai senai. zodziu atrodo sumesta viskas tik tam kad sumesta butu ir vsio. nu pasistenk geriau
nenu tryniau. ai zinai kai jau prie miego ribos tai tos spalvos + ant laptopo tai taip gavos. Tai stengiaus bet matai dydis per mazas tai nepaeme i manip konkursa
Idėjų turi gerų, manau, kad techniškai jas pakankamai gerai įgyvendini. Bet pakankamai neužtenka, reikia daugiau. Mano manymu, kad beveik visus tavo darbus reikia nušlifuoti. Spalvos daug kur nesiderina. Pavyzdžiui paskutiniame darbe per tamsu. Vietoj to, kad patamsinai, galėjai kontrastą padidinti, bet, aišku, proto ribuose. Tap pat siūlyčiau atsikratyti tų pigių efektų, kaip plastic wrap ar blur koks nors. Pasimokyk ką nors sudėtingesnio, atsisiųsk kokį gerą tutorial rinkinį ir sunkų tutorial pradėk daryti. Bus sunku, bet kaip padarysi - taip padarysi, svarbu, kad išmoktum geresnius efektus kurti. Pagrindinis tavo minusas - spalvos. Jeigu šviečia koks burbuliukas - jis šviečia ir į kitus objektus, o tie kiti objektai atšviečia tą šviesą, todėl reikia iš akies nustatyti į kurią pusė šviečią ir lengvai, atsargiai su brushais tam tikra spalva pašviesink. Mano būtų tokia nuomonė.
Daug geriau, bent jau man. Tik to vyro nuotrauka mažiau kontrastinga už visą kitą. Taipogi šešėlis eina įstrižai į dešinę, tai reiškia, kad šviesa sklinda jam įstrižai į dešinę, todėl tau reikėtų atsargiai su dodge tool pašviesinti jo dešinią ranką, koją, dešiniąją veido pusę. Jeigu esi neįvaldę šito dalyko - CTRL + J ant vyro layerio ir mėgink pašviesinti.
mmm... koks liudnas, mielas robotukas, labai fainai ce... Tik nesuprantu kam to paukscio danguj reikejo, o tas drugelis galejo buti tikroviskesnis. Bet man labai patinka beveik visos tavo manipuliacijos.