Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos Pagalba, klausimai

Paypal

Šiame skyriuje visi klausimai susiję su grafika, reikalinga pagalba

Standartinė Vovy » 2011 Kov 21, 22:37

Žadu pasidaryti PayPal, bet yra klausimų. Visų pirma jį galiu susikurti iškart internete ar reik ka nors siųsti realybėje ar pan? Ar pervedus man pinigus į paypal aš galiu juos kaip nors išsigryninti? Jei negaliu jų išsigryninti ar eitų kaip nors gauti kortelę ar kokiu nors kitu būdu atsiskaitinėti parduotuvėje? (realybėje) Jei vis dėlto pinigų neina išsigryninti, ar yra kokių kitų būdų, kad pervestus man pinigus iš užsienio eitų išsiimti pvz is bankomato? Kiek žinau į Lietuviškus bankus kaip Swedbank pervesti internetu pinigus iš užsienio neįmanoma?

Ačiū.

Nežinau ar čia sulauksiu atsakymų, nes didžioji dalis yra vaikai, ir manau jie tuo nesidomi. : ) Nieko nenoriu įžeisti sakydamas vaikai. :)
Vovy
Grafikos ekspertas

Medaliai: 15
Taškai: 1644

Kovų lygis: A

Reputacija: 87 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Sauliaus » 2011 Kov 21, 23:38

Viska gali pasidaryti internete (bet nebutinai taip). Is paypal saskaitos pinigus gali persivesti i savo banko saskaita (pervedimo kainas gali ten kazkur pasiziureti - bet iskart sakau kad neapsidziaugsi pamates), o tada jau galesi is bankomato issimti :lol:
Is uzsienio banku pervesti pinigus i pvx swedbak galima (paslaugu kainos taip pat nedziugina).
Vartotojo avataras
Sauliaus
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 302

Reputacija: 7 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Dilex » 2011 Kov 23, 16:07

Norint išsigrynint dar gali kitiem žmoniem parduot PayPal'o valiutą (tu jiems pervedi PayPal'ą, jie tau tarkim į Swed'ą), bet irgi čia ar apsimokės žiūrint kokiu kursu pasigausi išsikeist :) Taip pat gali atsiskaityt e-shopuose su PayPal'u ir nebus minuso jokio.
Vartotojo avataras
Dilex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 1205

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos Pagalba, klausimai

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija