Kovingai nusiteikes. Nu as irgi pasirenges irodyti, kad parako dar turiu. Nors bus matyt kaip cia bus.
"Klausyk, sene! Rankoje aš laikau paukštį. Pasakyk man, ar jis gyvas, ar negyvas". „Nežinau, sako ji, – nežinau, ar tas paukštis, kurį jūs laikote rankoje, gyvas ar negyvas. Žinau tiktai, kad jis yra jūsų rankose. Jis – jūsų rankose.“
oooj neeezinau tikrai, jau dabar ir atrankose geru darbu maciau, gaila nemazai zmoniu neatsiunte tarkim kov, tikejausi kad šiek tiek daugiau is senbuviu dalyvaus, na bet nieko. Kaip jum atrankos atrodo ?
"Klausyk, sene! Rankoje aš laikau paukštį. Pasakyk man, ar jis gyvas, ar negyvas". „Nežinau, sako ji, – nežinau, ar tas paukštis, kurį jūs laikote rankoje, gyvas ar negyvas. Žinau tiktai, kad jis yra jūsų rankose. Jis – jūsų rankose.“
.k1ppan rašė:sunku. sitiek laiko nebuvau, visai atsilikau nuo mados gaila, kad nera tokiu kaip fir3n, rlikz, crucifix
gal ir atsilikai bet nepakakankamai daugiau reikejo atsilikt , bet nebutum manes primuses
iš tiesų tai pastebejau kad forumas bent aktyvumu tia tikrai apmires ... laikai keiciasi, manau reiketu daugiau facebook'e reikstis, gal net facebook'e padaryti kokursa koki