Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Pasiūlymas vardan forumo atsinaujinimo

Visa kita, kas netelpa į ankstesnių temų rėmus

Standartinė emart » 2012 Lie 23, 20:56

Sveiki, čia tik būtų pasiūlymas iš mano pusės. Jis būtų toks, jog būtų forumo TVS sistema pakeista į IPB versiją, kuri būtų patogesnė, bei akiai gražiau žiūrėtosi ir gal būt net trauktu naujus lankytojus. Aišku komentuoti galite visi, ar tai pritarti, ar nepritarti šiam pasiūlymui.

Kodėl aš siūlau šią įdėją? Kadangi man asmeniškai IPB forumas kur kas labiau patinka, kelia žavesį jo funkcijos, ar tai specialūs šiokie tokie kabliukai... Na taigi prašom komentuojam. :)
Vartotojo avataras
emart
Naujokas

Taškai: 6

Kovų lygis: N

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ignas M. » 2012 Lie 25, 20:06

Kažkada jau bandžiau krapštytis prie IPB, bet nieko doro nesigavo. Tai liekam prie phpbb3 ;)
O ir šiaip, dabar po atsinaujinimo, man asmeniškai dar smagiau čia nei IPB forumuose.
Ignas M.

Standartinė saga » 2012 Lie 26, 14:26

o bugus ir dizaina susitvarkyt del smagumo nesinori?
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Taškai: 660

Reputacija: 19 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ignas M. » 2012 Lie 26, 15:21

Bugų visada išlenda po naujos versijos išleidimo, nespėjau sutvarkyt - visą Liepą atostogauju.
Ignas M.

Standartinė emart » 2012 Lie 26, 20:47

Iš Xeedo žodžių galiu suprasti vien tai, kad labai atmestinos pastangos dedamos į šį puslapį bent kol kas. Na dėl to IPB mano manymu geresniu variantu ir nebebūtų, šis labai nuvalkiotas forumas, nelabai solidus (čia tik mano nuomonė), kurią manau patvirtinti gali daug kas. :roll:
Vartotojo avataras
emart
Naujokas

Taškai: 6

Kovų lygis: N

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija