Padarykit pamoką kaip padaryt kad raidės pačios iš eilės rašytus Paskui kaip padaryt textą kad iškiltu žibėtų ir nusileistu. Ir dar Kaip padaryt kad renderis gražiai pranyktų palengva ir kitas atsirastų
Kadangi esu totaliai zalias, noreciau ne tai kad pamokos o paaiskinimo kaip i siga igrust koki nors veikeja. Visosia pamokose lyg ir parasyta taciau nesuprantu kaip ikisti butent ta vieta kuria tu nori o ne tai kad sumazinti visa paveiksleli iki sigo dydzio
Tada dar iskart vienas klausimas , kaip aptrint ta daikta(veikeja) kuri iskerpi , nes tiesiog nesuprantu kaip sukurti siga, iskerpu veikeja ir noriu pakeist fona o jis nesikeicia, keiciasi tik tose vietose kuriose nebera paveikslelio ribu, o keiciasi mano naujo lapo ribose.
nelabai supratau bet ziurek kuris sluoksnis yra aktyvus. gali buti kad reikia sluoksnius apmainyti vietomis ('veikeja iskelti i virsu'') ir tada pamatysi kas keiciasi.
Nieks man nesigauna, as turejau omeny ta, kad tarkim turi belenkoki paveiksliuka , koki betmana, kaip iskirpt butent betmana, o tai kas uz jo tiesiog panaikint
istrink su trinktuku viska ko nereikia ir tiek... arba kai pasirenki ta betmena su 'lasso tool' (turbut..) tada galima pasirinkti komanda 'invert selection' (is Edit meniu) arba su klaviatura, jei gerai prisimenu shift+ctrl+I. tada bus pasirinkta visa kita išskyrus tavo betmenas. tada telieka spusteleti Delete klavisa kuri rasi savo klaviaturoje.
savamokslis as. ir siap patarimas pradeti nuo ne nuo kokio darbo, o ziureti kas ka daro. tools'ai visokios savybes, etc. Zinok savaite pastudijavus pagrindus siokius tokius ismokau Ir nesedejau sau vietoje (nors nieko gero ir nemoku signaturu kurime)