Sveiki, turiu daug nuotraukų ir jas noriu sukelti į vieną. Gal kas galit į PM kokį link'a numest kur mokina tai daryti? Nes su PS pradėjau žaisti visai nesenai ir visko nemoku.
Sveiki, su PS bandau padaryti bannerį su važinėjančiu tekstu, noriu, kad gautūsi, kad tekstas važinėtų sklandžiai, netrūkčiodamas, tačiau vistiek gaunasi šiokie tokie trigdžiai.
Hm, pažiūrėjau tą pamoką ir pagalvojau, o tarkim yra skirtumas jeigu aš naudoju CS2? Gali skirtis tie visi animacijos būdai? Nes va žiūriu pas jį gražiai gaunasi, o jis su CS3, o pas mane su CS2 nifiga..
Gal galėtumėte įdėti tokia pamoka kur mokytu kaip normaliai nutrinti tiek paprastus užrašus tiek vandeninius. O jai jau įdėta tai labai prašyčiau jog linką atsiūstu. Nes P.S aš asmeniškai neradau. Dėkui.
Mahonis rašė:Hm, pažiūrėjau tą pamoką ir pagalvojau, o tarkim yra skirtumas jeigu aš naudoju CS2? Gali skirtis tie visi animacijos būdai? Nes va žiūriu pas jį gražiai gaunasi, o jis su CS3, o pas mane su CS2 nifiga..
Nėra jokio skirtumo kokia versija naudosi CS2, CS3 ar CS4 reikia tik rankas išsitraukti..
Ir kaip Imagination sakė naudodami "Motion Tween" gausit judėjimo efektus
Taigi tekstura yra naudojama kaip ir nuotrauka (stock'as). Uždedi su move tool ant reikiamos vietos ir keiti blending mode, kuris yra layeriu lenteles kampe.