turiu klausimą: Jeigu aš turiu stocką ir ant to stocko noriu uždėt na kokius burbulus ir paskui padaryt light, kad man būtų per visą foto. Nors kaip atsikopinu ją - man meta labai maža. ar įmanoma ją pratempti kaip nors?
sveiki,noreciau kad kas nors padarytu tuta panasu i sita siga jis paimtas is psycho tuto bet ten man nesigauna niekaip nlb suprantu, tai va noreciau issamaus tuto jeigu kas padarysit tai man i pm parasykit arba cia iskarto dekoju
sveiki noreciau paprasyti pagalbos cia turiu viena prasimely jei galima sukurkite tema kaip butu galima padaryti avatara toj dosiu du paveiksliukus ir pasakysiu ka daryt jei galit kam nesunku
Cia kaip ir noreciau kad sujunktumet viska i viena is dvieju padarytumet viena fonas noreciau kad butu tas doleriu lietus po to tas didelis geltonas doleris su kepure butu per vidury ir nick'a kur nors patalpinkit nick'as jei galima mi$ael117 spalvas galit parinkti patys !
Čia pamokas reikia prasyt, kad padarytu, o ne iskart darba ir atiduotu ir nereikia offtopic'a daryt, yra tam edit +tau urvinis numete linkus is kur gali gaut pamoku.