Įvairūs Bendros diskusijos Muzika

Muzika, iš kurios išaugama

Pokalbiai apie muziką, grupes, renginius ir panašiai

Standartinė Fir3n » 2008 Rgp 25, 20:32

Manau mažos mergaitės, išauga IŠ TOKIO HOTEL...
Nes tą grupė yra visiška nesamonė...

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė rlikz » 2008 Rgp 25, 20:36

Woot, pilnai sutinku su tavim fir3n, tik čia gali būti nebūtinai th, yra ir kitų grupių pvz fall out boys, panic at the disco. Kaip mačiau Kelis fob klipus per youtube, tai net juokas suėmė kai komentaruose vis tokie postai mėtės.
"i luv pete" "pete is s0 h0t"...
Vartotojo avataras
rlikz
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Medaliai: 31
Taškai: 1770

Reputacija: 140 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė éSitas » 2008 Lap 04, 19:13

Išaugau iš Linkin parkų užteks POP maištavimo, reikia HARDCORE maištavimo haha ;D
Vartotojo avataras
éSitas
Dalyvis

Taškai: 105

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Tenshis » 2008 Gru 03, 12:03

Prieš porą metų labai patikdavo Linkin Park, 50 cent, Eminem, bet tada LP tapo vos ne popso grupe, 50 centas nusidainavo su savo "i own this shit, i got all the biatches, you ain't got nothing" stillium. Eminemas nebekuria muzikos, bet vis dar paklausau senus gerus jo hitus..
Tupac Amaru Shakur rašė:If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Vartotojo avataras
Tenshis
Įsijaučiantis

Taškai: 42

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Gru 06, 16:03

Eminemas tikiuosi išleis nauja albuma...

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė degenerate » 2008 Gru 31, 13:23

Ne nu nestumkit ant popso yra vienas kitas, kuris turi balsą ir iš širdies , aš LT popso neklausau, bet tarp pasaulinio garso tikrai randu ką paklausyti, nestatau savęs į rėmus klausau tas kas užkabina :music: , vat pvz vakar žiūrėjau per Lietuvos Televizija šlageriu koncertą "Mūsų dienos kaip šventės" ir visa pražiūrėjau :!: , o seniau galvojau ten vieni briedai (mažiukas buvau :D )
degenerate
Pradedantis

Taškai: 20

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė BuuBleeBooBlah » 2009 Vas 11, 22:25

jau baigiu isaugt is kaimo kapelu 8-) :ahoy:
Vartotojo avataras
BuuBleeBooBlah
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Medaliai: 2
Taškai: 431

Kovų lygis: B

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Collision » 2009 Vas 22, 11:58

AQua. rašė:Iš popso, žinoma. Ir visokių komercinių grupių kaip LP.

hmm.. Gal ir repo, nes neteko girdėti kad kas nors būdamas 20+ metų dar jo klausytų :shock:

Komercinių? Man pavyzdžių pora, nes esu garantuotas jog nesi susidūrus/ęs su LP ir net neturi žalio supratimo apie juos.

Esmė tame, jog jie išleido švelnesnį album'ą dėl kelių rimtų priežasčių. MTV deda populiarių grupių klipus. ATsirado papildomų klausytojų vien dėl MTV. Vien todėl LP komercija? Blat nusisšnekat.

Iš šokių, lietuviškos muzikos ir rock'o neišaugama jei esi tikras gerbėjas. Pilna 40+ žmonių kurie klauso seno gero Rock'o. grupės gyvuojančios ilgą laiką, kurios išpopuliarėjo dar prieš MTV šūdą turės gerbėjų ilgai. Beveik visi čia rašantis matė tik kelis LP klipus per MTV ir pagal tai sprendžia apie grupę. O taip, kalbu apie tave! Lietuvoje vykusio LP koncerto metu buvo pilna 18-40 metų žmonių. Tai yra grupė kuri jau įėjo į istroriją, o ir jūs patys vardinate tik MTV deka žinomas grupes. Gėda. Jei kas turit rimtų argumentų ir nebijot paprieštarauti - visada prašom.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Collision
Pradedantis

Taškai: 28

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė fReshas » 2009 Geg 13, 21:09

Sutinku su Collision. LP yra istorine grupe, laikui begant, po kokiu 30metu jie dar vis bus zinomi, kaip ir musu tevu laiku grupes kaip AC/DC, Def Leppard, Scorpai & etc. Is LP neisaugau ir NEISAUGSIU. :!:
fReshas
Forumo gyventojas

Medaliai: 5
Taškai: 437

Reputacija: 41 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Geg 13, 21:19

Išaugama iš ko? Iš repo. Na tas yra Enimemas, 50 kapeikų ir kitas š.
Išaugama iš tų naujoviškų rokų, nu tų, nesamoningų.

Neišaugau niekaip iš AC/DC, Pink Floyd, Scorpions (koncertas buvo nerealus Utenos arenoj su orkestru), Bob Marley.

Kalbant apie repą. Su repu esu atsargus, bet patinka. Ir iš repo neišaugama. Va mano tėvūks 40 , netoli 50 ir paklauso Afroman - because I got high. :]
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė SliMm » 2009 Geg 14, 16:37

snekat nesamones, nera muzikos is kurios isaugama. nera muzikos kuria klausomes tik del to kad toks musu amzius. tiesiog keiciasi musu vertybes. kad ir i to pacio eminemo koncertus susirenka 60-70 metu dieduku. as aplamai klausau viska, jei daina man patinka tai ir klausau, o ne del to kad ja atlieka tas ir tas. :music:
Vartotojo avataras
SliMm
Dalyvis

Taškai: 94

Reputacija: 7 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.juodikis » 2009 Geg 14, 17:26

Agreed! Klausau net senus gabalus - net 80-ųjų ir pan. Ir jūs jau galvojat apie visokias "ABBA" ir t.t. NE! Tais laikais buvo tikrai geras rock 'n' rollas, tas pat hip-hop'as, house'as.

Mane užaugino "Antis" ir dar iki šiol jos klausau. Nuo ~12-14 perėjau prie hip-hop'o, kurio iki šiol klausau. Taip pat, mano muzikos lobyną papildė šiuolaikinis house, jazz'as (bliuzas), šiek tiek roko.

Todėl mano nuomone - iš muzikos neišaugama, keičiasi skonis (arba kaip SliMm pasakė, vertybės).
Vartotojo avataras
H3.juodikis
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 16
Taškai: 1309

Reputacija: 119 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Intec » 2009 Geg 17, 18:53

Nestumkit jus Ant tų Lp klausiau jų ir klausysiu gerus gabalus dar padainuoja.bet ankščiau žiaurų popsa klausydavau db tai electro texno muzika
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė MC-Payn » 2010 Vas 02, 10:09

PAl rašė:iš repo dažniausiai išaugama. Po to dar man brolis vis aiškina, kad iš DnB(aš pats labai dabar klausau, o seniau ir jis klausydavo). Aišku, popsas, tas TIPO "rokas"(lp ir kitas shhh). Nu daugiau nežinau...

Is repo neimanoma isaugti, nes repas jau buvo ilga laika gyvas ir liks ilgam gyvu. As zinau kodel vis maziau zmoniu repo klausosi, todel kad dauguma reperio (lil' wayne ir t.t.) vien tik gabalus leidzia uz tai kad $ gautu.

Fir3n rašė:Eminemas tikiuosi išleis nauja albuma...

Kiek Eminemo bloguose forumuose ir pan. skaiciau tai kad uz mzdg puses metu iseis Relapse 2. (Taip Relapse 2 o ne Relapse:Refill). ir Dar manau kad daugeli Eminemo gerbeju nudziugins zinia kad Shady Talez bus Hip-Hop-Horror-Movie kuriame Eminemas irgi dalyvaus.
http://www.theboombox.com/2009/10/29/em ... ms-series/
MC-Payn
Aktyvus dalyvis

Taškai: 248

Kovų lygis: N

Reputacija: 4 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2010 Vas 09, 18:25

Isaugama ? ne . Tiesiog pasikeicia skonis muzikos ir viskas.

O kas liecia muzikos zanrus tai niekas is ju neisauga paprasciausiai pasidaro vienas populiaresnis uz kita ir viskas . 90-tu metuos dominavo rapas ir popsas . po to pradejo techno , rapcore ir tt . uztat ir sako "isaugau" nes tie kurie is muzikos "isauga" dazniausiai yra tie kurie klauso mainstream ir yra fashion aukos ir viskas . As isgirdau eminem'a 10 metu budamas ir nuo pat to klausau rap'o , klausau old school ir pan . Klausau Techno ir linkin park'u paklausau kartais . Nebetaip kaip anksciau aisku nes su amzium padideja diskografija , atlikeju ir grupiu repertuaras padideja ir taip saki kad "isaugai" nors is tikro tik atradai ka nors kas prie sirdies arciau :)
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Muzika

Prisijungti

Forumo stilius