net ir tie, kurie moka muštis bėga, nes visad atsiras už tave kietesnis. jei žinai, kad tave sumuš mirtinai, ar papjaus, dėk į kojas. ir tai nereikš, kad esi bailys ar kažką panašaus. protingas būsi. jei vaidinsi drąsuolį, nors visiškaI neverta bus, tai bus ir pasekmės atitinkamos. kai žinai, kad gali atsilaikyti, tai pirmyn. nuo 1kl iki 6kl muštynių būdavo nemažai. kieme būdavo 'drakių' turnyras

. ir mušdavomes pakankamai rimtai. iki kraujų, mėlynių ir panašaus šlamšto. mokykloje tuo metu irgi pasitaikydavo muštynių, bet dėl visokių nesamonių. aš šiaip nervuotas labai būdavau, tad mane lengvai sunervuodavo, tada ir prasidėdavo muštynės. tad ir aš iš dalies kaltas būdavau. o dabartinėje mokykloje, klasėje kol kas jokių muštynių nebuvo. visi išaugo turbūt iš tų nesamonių 'kas stipresnis ir pnš'. nors prieš mažiau nei metus buvo toks įvykis, kuris galėjo išaugt į muštynes ar kažką panašaus. iš kitos kl vienas veikėjas mėtydavo į visus šiukšles, varydavo ir t.t.. atėjo eilė ir mano klasei. prisikniso prie poros klasiokų. jis net nesiruošdavo su jais muštis, tiesiog žemindavo juos ir t.t.. po to perėjo prie kitų. žinojau, kad vėliau ar ankščiau .. prie manęs. kai metė į mane šiukšlę, numečiau jam atgal į jo snukį, jis iškart nustebo, kad kažkas jam pasipriešino. pasistumdėm ~30sek (jis būtų mane turbūt nustūmęs. bičas prilygsta drambliui pagal masę, nors nepasakyčiau, kad pas jį jėgos kiek pas dramblį

). ir šiaip išvaizda apgaulingas dalykas. gali būti smulkus ir sumušti tešlių ar raumenų kalną. taigi nuo to laiko jis man nei žodžio nepasakė, net į akis nepažiūri. reikia už save pakovot, nes kitaip ir toliau kibs prie tavęs. su bratkiu nuo pat vaikystės mušdavomes, dabar turbūt pirmi metai, kai nustojom muštis

. o šiaip tai, pritariu, tiem kas rašo, jog galima dalykus išspręsti be kumščių. bet ne visi tą supranta. ypač mano mieste. čia populiaru 2 ar dar daugiau prieš 1. dažnai gali gaut į dantis, jei neduodi parūkyt ar pnš. plaukai per ilgi - dėl tokio dalyko ... žodžiu, dėl visokių nesamonių..