Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Muštynės

Visa kita, kas netelpa į ankstesnių temų rėmus

Standartinė Imagination » 2008 Spa 03, 11:10

Fizinė jėga ne vienintelė išeitis būt geresniam už kitą.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė 49 » 2008 Spa 03, 12:55

100% pritariu imagination. Tos mustynes kazkoks necivilizuotumas. Niekada nesiveliu i mustynes ir ju nekeliu. Ne del to, kad bijau ar as ten nususes, bet man tai kazkas nepriimtina. Kaip atsilike kazkokie aiskinasi santykius smurtu. Aisku nekalbu, kai reikia apsiginti.
Vartotojo avataras
49
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 10
Taškai: 1069

Kovų lygis: B+

Reputacija: 58 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Dilex » 2008 Spa 03, 15:25

Pritariu abiems, bet kartais išsisukti neina :vsad: Jo, kaip mano klasei tai žiauru galima sakyti, trenke 'žuvį' per snukį vienam tokiam tipo šuštrekui, tai tas iš karto sako namo negrįši ir t.t., paskui ėjo muštis ir gavo į lūpą ir baigės tarp jų muštinės :D (tarp jų, kadangi jo vyresnis draugas paskui atidaužė truputį tą klasioką kuris laimėjo... Tai tikrai nesąžininga :|)
Vartotojo avataras
Dilex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 1205

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Spa 03, 19:11

.

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Candy Man » 2008 Spa 03, 22:46

zodziu, jai silpnas esi tai ir nesimusk xD cia tas pats kas man butu pries savicka :boogie: Jai moki smugiuot hujarink i zandikaulio apacia ir knock out, jai ne bek xD
Candy Man
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 14
Taškai: 1052

Reputacija: 86 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė BuuBleeBooBlah » 2008 Spa 20, 17:09

Stengiuos nesimušt nes jei kokis mokytoja pamato iš karto pas direktorę, iš karto rašyt pasiaiškinimą. Cukrai
Nemoku savo nicko
Vartotojo avataras
BuuBleeBooBlah
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Medaliai: 2
Taškai: 431

Kovų lygis: B

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ka7en » 2008 Spa 21, 17:48

iš delno kur nykštys yra vienu žodžiu su kantą delno taikykit per žandikaulį. nusisuks. :nice: išbandyta, ir matyta. ;D
Vartotojo avataras
ka7en
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 521

Reputacija: 14 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė -Dusk- » 2008 Gru 31, 23:58

Nuo 1 iki 4 klases viena klases toki lopa pasiputeli spardziau vos ne kasdien. Tas lopas vis roves ir roves nuspiriu i suola nukrenta po to tyli :D. Dabar kai esu 8-tokas tas irgi tai proto turi daugiau tai kausas nebesirauna. Paraso man sms tai sneka sustrai :D prasivardzuojas.... , as paskambinu jam tai graziai taip sneka :D ....

Mustis as galiu (lankiau boksa), smugiu atlaikyt galiu su bratke kartais pasidauzom :D, bet nesimusu su tais kur chebros turi :D bandau isvengt, as turiu itikinejimo tokia savybe gera tai visad isvengiu pasinaudodamas tokiom frazem dar gerom: 1. Duok durniui kelia . 2.Sakyk tai ka jis nori girdeti.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
-Dusk-
Aktyvus dalyvis

Taškai: 145

Reputacija: 15 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė lemonscure » 2009 Sau 01, 00:58

net ir tie, kurie moka muštis bėga, nes visad atsiras už tave kietesnis. jei žinai, kad tave sumuš mirtinai, ar papjaus, dėk į kojas. ir tai nereikš, kad esi bailys ar kažką panašaus. protingas būsi. jei vaidinsi drąsuolį, nors visiškaI neverta bus, tai bus ir pasekmės atitinkamos. kai žinai, kad gali atsilaikyti, tai pirmyn. nuo 1kl iki 6kl muštynių būdavo nemažai. kieme būdavo 'drakių' turnyras :D. ir mušdavomes pakankamai rimtai. iki kraujų, mėlynių ir panašaus šlamšto. mokykloje tuo metu irgi pasitaikydavo muštynių, bet dėl visokių nesamonių. aš šiaip nervuotas labai būdavau, tad mane lengvai sunervuodavo, tada ir prasidėdavo muštynės. tad ir aš iš dalies kaltas būdavau. o dabartinėje mokykloje, klasėje kol kas jokių muštynių nebuvo. visi išaugo turbūt iš tų nesamonių 'kas stipresnis ir pnš'. nors prieš mažiau nei metus buvo toks įvykis, kuris galėjo išaugt į muštynes ar kažką panašaus. iš kitos kl vienas veikėjas mėtydavo į visus šiukšles, varydavo ir t.t.. atėjo eilė ir mano klasei. prisikniso prie poros klasiokų. jis net nesiruošdavo su jais muštis, tiesiog žemindavo juos ir t.t.. po to perėjo prie kitų. žinojau, kad vėliau ar ankščiau .. prie manęs. kai metė į mane šiukšlę, numečiau jam atgal į jo snukį, jis iškart nustebo, kad kažkas jam pasipriešino. pasistumdėm ~30sek (jis būtų mane turbūt nustūmęs. bičas prilygsta drambliui pagal masę, nors nepasakyčiau, kad pas jį jėgos kiek pas dramblį :D). ir šiaip išvaizda apgaulingas dalykas. gali būti smulkus ir sumušti tešlių ar raumenų kalną. taigi nuo to laiko jis man nei žodžio nepasakė, net į akis nepažiūri. reikia už save pakovot, nes kitaip ir toliau kibs prie tavęs. su bratkiu nuo pat vaikystės mušdavomes, dabar turbūt pirmi metai, kai nustojom muštis :D. o šiaip tai, pritariu, tiem kas rašo, jog galima dalykus išspręsti be kumščių. bet ne visi tą supranta. ypač mano mieste. čia populiaru 2 ar dar daugiau prieš 1. dažnai gali gaut į dantis, jei neduodi parūkyt ar pnš. plaukai per ilgi - dėl tokio dalyko ... žodžiu, dėl visokių nesamonių..
Man of Faith vs Man of Science
Vartotojo avataras
lemonscure
Pradedantis

Taškai: 14

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ''Naujokas? » 2009 Sau 04, 03:11

dbr tu sakiai kad jis prie klases duxu, ane? tai dbr iseina kad uz ji dar zemesnei pozicijoi,nes jis tave gali aptumdyt ? ne pamoina taip sakyt? ir isvis mustis yra kvaila, ir vaikiska tipo ''kas kietesnis''? mustis jau 7nustojau tai padaryk ta pati ir nesimusk.
Vartotojo avataras
''Naujokas?
Dalyvis

Taškai: 63

Kovų lygis: N

Reputacija: 5 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Zipa » 2009 Vas 12, 22:13

Nzn man kaip nuo klases bernu reikia apsiginti ir skaudziai nenuskriausti tai i kojos riesa pastebejau kad skaudi vieta toro us kaklo pasmaukti koja kisti ir pergriauti o po to ka tik fantazija leidzia :roll:
Zipa
Naujokas

Taškai: 3

Standartinė mistikas » 2009 Vas 14, 23:29

Tavo svoris,tavo privalumas... lengvesnis grejtesnis grejtesnis grejciau ipis :D pisk i kepenus is visu jegu jai pasiseks td dauzyk i veida is visko ka turi po ranka :D
Paveikslėlis
mistikas
Įsijaučiantis

Taškai: 83

Standartinė plugz » 2009 Vas 15, 01:42

zodziu mustynes tai ne karate, taisykliu nera, ir nesvarbu tu kudas ar stambus, svarbiausia technika.
Nesisteng pernelyg i ta galva pataikyt, kur kas silpnesne ir maziau saugoma vieta - sonkauliai. Ten jei gera ukiska uzsimosi iskart tavo pranasumas. O toliau jau pagal vaizduote, dausk i aky kad pora savaiciu pries panas butu geda ;D arba jei lb piktas esi kisk nyksty i aki ;D
Vartotojo avataras
plugz
Pradedantis

Taškai: 23

Kovų lygis: B

Standartinė aLs^ » 2009 Vas 15, 19:44

zodziu pats niekad nesimusu uz trenkes ribu nes tiesiog nenoriu niekas nebando apwogt ar papjaut taip kad nematau reikalo, zodziu jei esi smulkesnis taikrai pasinaudok tuo jo smugiai leti tawo gali but greiti ir neswarbu ar jie bus silpni swarbu daxuje kartu greitai pisk i bet kokia wieta kol krumplius paskaus ir pamatysi effekta ant jo, btw jei musiesi ir nenori turet rimtu problemu tai nepatariu must i adomo obuoli- 6kg svorio jega pisi adomo obuolys subyres ir su priesininku galesi susitikt dausose, kelio irgi wenk nes keli lb lengva sutraumuot wisam gywenimuj jei taip padarysi su mentais reikalu tikrai turesi, ir nepatariu spardyt i ta wieta kur patare ten kazkas tipo "tarp kelio ir pedos" atkis bloka ir raitysiesi is skausmo nes patikek malonumas menkas, geriausia pasisteng isvengt pora smugiu sukirsk kelis kartus i kepenis pasisteng i saule i rurint kad sunkiau kvepuot butu td jei jis dar per aukstas is wisu jegu jobink i slauni skaudes jam belenkaip(jobink kaulu jei peda pisi tau labiau skaudes ir dar susitraumuot gali nesunkiai), kad prkluptu td paimi galwa ir is kelienio pisi wiena ranka nepaleisk galwos o su kita jobik is alkunes apswaigs žiauriai td dar kojas atjobink kad slubuotu pora sawaitciu parsiguldyk i galwa pajobink koki danti ismusk akinius uzmesk kad butu prisiminimas kuriam laikui ir turetu .. nebesokinet daugiau, nu arba eik lankyk muay-thai ismokys viską ko reikia :)
aLs^
Patyręs dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 269

Kovų lygis: N

Reputacija: 3 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė BlackMamba » 2009 Vas 16, 03:56

Na DaigaN atspardei jam šikną ?
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackMamba
Unikalus