Meniu:Kažkoks nesimetriškas. (ne gerąja prasme). Kairėje pusėje dar kažkoks "fintikas" baltas yra, kuris nelabai prideda vaizdo, ir atstumai tarp kraštinių tekstų ne vienodi. Nuo "kontaktai" į dešinę galėtų būti didesnis tarpas.
Taip pat, kai pats dažnai darydavau su tokiu šriftu ir be jokių smooth/sharp ar dar kokių paminkštinimų galiu pasakyti, kad derėtų pabandyti pačią navigaciją parašyti ir paprastu tekstu (tarkim tik didžiosiomis raidėmis)
Apie logo nekalbėsiu.
Nežinau ar verta dėti reklamą į webą, kuris nėra sukoduotas (aš tai nedėčiau.)
Tekstas:Venk smailų tekste.
Išskirk temos pavadinimą kitokiu šriftu ir nebūtinai jis turi būti toks aštrus, daryk jį paprastą bet gal būt "aptakesnį". Taip pat stenkis padaryti kuo daugiau skirtingų tekstų, kad nebūtų blokas vienodų naujienų/temų pavadinimų ar dar ko nors nelabai reikšmingo. (nebedublikuok teksto, matysis kad daugiau darbo įdėjai).
Pats tekstas blokuose vėl-gi yra per mažas. Įsivaizduok, kad aš esu senjoras, tai tokio teksto be gerų akinių tikrai neįskaitysiu. Taigi, daryk didesnį.
Svarbus dalykas yra - didžiulio teksto bloko išskaidymas į kelis paragrafus, tada jis lengviau skaitomas. Kaip kad aš savo komentarą išskaidžiau į kelias dalis.
Spalvos:Spalvų gama ganėtinai nuobodoka, norėtųsi daugiau gradientų buttonuose, geresnio šešėlių sužaidimo. Kažkokio (gal neryškaus) fono teksto blokams. Gal kokią vieną spalvą papildomą įvesti tam tikroms detalėms (smulkioms arba svarbesnėms) Kaip, kad meniu pasirinktos skilties spalvą.
Taip pat kaip ir praėjusį kartą sakiau - nesimuliuok su teksto blokais, daryk skirtingus paveiksliukus tam tikrom temom, ir iškart pamatysi koks gyvas pasidarys dizainas.

Tai gal ir viskas

Overall 6/10. Bet tobulėji po truputį, nes kažką keiti pačiame dizaine