Mano vardas Viktorija. Gyvenu Kaune.Photoshopa gavau užvakar [žiūrėkit posto datą] ir juo naudotis dar nelabai moku pavadinimas shopo:Adobe Photoshop 7.0.Mėgstu piešti,dainuoti,šokti,fotografuoti,filmuoti,klausyti muzikos,skaityti,rašyti,žaisti krepšinį,futbolą,badmintoną,stalo tenisą,kvadratą. Esu draugiška,drovi,linksma,rimta šiaip pagal tai kada man reikėjo keltis jeigu pakelia 9:00 ir reikia kažkur važiuot visa diena sugadinta ,o jeigu nekelia tai galiu ir 7:00 atsikelt Nemėgtu kai lyja,šalta,žaibuoja ir aš žaibo nespėju nufotkint ,kai šuo loja be paliovos kaimynu ir mano,kai kompiuteris nulūšta ir nemoku pataisyt ,kai baisiai nupiešiu ,kai paleidžia kaimynai kaimo kapelas...Auginu du gyvunėlius Kalyte Boze kuri kaip jau sakiau be paliovos loja , bet šiaip yra labai draugiška ir priima visus kas pas mus atvažiuoja.Taip pat auginu šinšila Dina [Mažių,Miežių,Pukį,Pukelį,Pukutį]jai jau 4 mėnėsiai labai rami,linksma.Mėgsta šokinėti,suptis,žaisti,nušokti nuo sofos , nes visi būnam priversti ją gaudyti.
Tai tiek jei bus klausimų klauskit stengsiuos atsakyt