Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

MantasPra dizainas

Asmeninės dizainerių galerijos, sveika kritika ir įvertinimai

Standartinė MantasPra » 2012 Bir 01, 22:57

Sveiki,

Nesu nei dizaineris nei programuotojas, tiesiog pabandžiau susikurti dizainą, nes esamas http://www.mantaspra.com nelabai patinka. Sunkiai sekasi su dizaineriais nes vis neatrandam bendros kalbos arba trūksta tai patirties tai vaizduotės, todėl pabandžiau kažką savaip padaryti.
Kaip jums toks dizainas? Ar galvoti visiškai kitą variantą?
Ačiū iš anksto už nuomones.
Paveikslėlis
MantasPra
Naujokas

Švenčia gimtadienį

Taškai: 1

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ViliusB » 2012 Bir 02, 10:47

Jeigu tiesiai šviesiai, tai patarčiau likti prie fotografijos ir su dizainais neprasidėti.
Pats minėjai, kad dizaineriams su kuriais dirbi trūksta vaizduotės. O ar pats tos vaizduotės nors kiek savo sukurtame variante matai? Iš esmės ką tu padarei tai tik pakeitei spalvas tokios pačios, nuobodžios bei neįdomios struktūros dizaine.
Dabar apie tai ką "sukūrei". Visų pirma, kaip jau minėjau, struktūra. Viskas išlygiuota centre, o tai nėra gerai, nes dizainas atrodo labai statiškas. Antra, elementų talpinimas į rėmus. Viskas dizaine sukišta į "dėžutes". Logotipas uždaram plote, nuotrauka taip pat rėmelyje, o visa tai sutalpinta į dar vieną didesnį rėmą. Toks nestrateguotas rėminimas labai apsunkina bendrą vaizda, tinklapis atrodo sunkus ir negyvas. Trečia, logotipas. Nežinau ar pats jį kūrei ar ne pats, tačiau man jis neatrodo profesionaliai. Kadangi pats logotipų kūrimu retai užsiimu daug pakomentuot negaliu, bet mano nuomone jis nuotraukose atrodo neadekvačiai, tiesiog pernelyg griozdiškai. Pienė ir paukštukas atrodo gražiai, tačiau tekstas viską sugadina.
Na o apie patį dizainą daugiau neišsiplėsiu, nes čia jau prasidėtų labai techniniai dalykai, tokie kaip tipografija ir elementų hierarchija.

Aš siūlyčiau pasisamdyti ką nors kas išmano savo darbą. Tu esi fotografas, gerai atlieki savo darbą, o dizainus kuria dizaineriai, leisk ir jiems atlikti savo darbą. Na o dažna nesusišnekėjimo su dizaineriu priežastis būna vangiai išsakomi užsakovo norai ir idėjos. Jau ilgokai dirbu savo, kaip dizainerio, srityje ir galiu pasakyti, kad dauguma užsakovų tiesiog nežino kaip išsakyti savo idėjas, o kai dizaineris pateikia variantą ir jis neatitinka užsakovo vizijos dažnai seka nusivilimas. Todėl palinkėčiau būti atviresnių pažiūrų. Jei pasisamdysi gerą dizainerį ir jis sukurs ne visai tai ko norėjai ar ką įsivaizdavai, reikėtų labiau pasitikėti jo patritimi, o ne savais įsitikinimais. ;)

Daugokai aš čia prirašiau, bet tikiuosi esmę supratai :)
Vartotojo avataras
ViliusB
Įsijaučiantis

Taškai: 72

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė MantasPra » 2012 Bir 03, 12:55

Dėkui už išsakytą nuomonę. Dizainų tikrai aš nekursiu, tiesiog tai buvo griebimasis šiaudo. Kadangi apie dizainą nieko neišmanau, tai toks ir mano pakeverzojimas yra. Norėjau šviesesnio puslapio, tai ir padariau šviesesnį.
Kiek teko bendrauti su dizaineriais ar bent tuom užsiimančiais žmonėm, aš jiems netik kad suvardinu kaip ką norėčiau, duodu man patinkančių dizainų pavyzdžius bet ir nuolat prašau bendrauti, kad būtų padarytas dizainas, kuris patenkintų mano lūkesčius. Deja, kol kas tik nusiviliu. Matyt dėl to, kad kreipiuosi ne į tuos žmones. Gaila, bet mokėti 4500lt už dizainą neturiu galimybės kaip, kad prašo daugelis profesionalių dizainerių.
P.s
Žmogaus, su kuriuo dirbu dabar variantas, kuris jam patinka, o man ne.
Paveikslėlis
MantasPra
Naujokas

Švenčia gimtadienį

Taškai: 1

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija