Nu man butu zema, stumti ant kitu darbu... Tu kokioj galerijoi cia cydikis is kitu, matyt uz tavo nebalsuoja, kad taip tu? ar kas? 2 3
"Klausyk, sene! Rankoje aš laikau paukštį. Pasakyk man, ar jis gyvas, ar negyvas". „Nežinau, sako ji, – nežinau, ar tas paukštis, kurį jūs laikote rankoje, gyvas ar negyvas. Žinau tiktai, kad jis yra jūsų rankose. Jis – jūsų rankose.“
Balsuoja už mano, tiesiog aš apie manipuliacijas skaitau ir domiuosi iš užsienio ekspertų, o ne "iš lempos" dėlioju fotografijas. Tai tiesiog patarimai ir pagalba tiems, kuriems visos informacijos reik viename sakinyje, o ne angliškais straipsniais.
p.s. kam įdomu štai pora linkų iš mano tėčio puslapio:
Grinai keli savo darba.. Eik i galerijas ir destik savo tiesas. O tavo tavasis atrodo tikroviskai? Man zema.
"Klausyk, sene! Rankoje aš laikau paukštį. Pasakyk man, ar jis gyvas, ar negyvas". „Nežinau, sako ji, – nežinau, ar tas paukštis, kurį jūs laikote rankoje, gyvas ar negyvas. Žinau tiktai, kad jis yra jūsų rankose. Jis – jūsų rankose.“
Nieko nesakyciau as tau, jei uz viso sito nestovetu tavo darbas.. Zdz peace.. Tu win, tu geriausias.. Baigiu offtopica.
Baik tu, galiu aš atšaukt tą darbą arba nepriimt prizo. Nereik man tos pergalės ar balsų, kuriu ir dalyvauju, kad tobulėčiau pats. O tų ironijų irgi čia nereikia. Noriu, kad tiek čia, tiek retušavime žmonės susivoktų ką jie daro ir ką tūrėtų daryt. Visgi dauguma čia kuria ne 4 fun, o norėdami kažko išmokt. Nu žodžiu, baigiam offtopicą, sėkmės dalyvaujantiems.
» 1 Vieta - 13 Taškų +rep ir gauna 7 - Mangusted darbas. » 2 Vieta - 10 Taškų +rep gauna 1 - f5.Valetas darbas. » 3 Vieta - 8 Taškus gauna 2 - Enouva darbas.