Asmeniškai man, visai geros. Ypač antroji. Pirmojoje taip pat norėtųsi matyti ne "nukąstą", bet visą auto. Šiaip kompozicija įdomi antrojoje. O apie trečią. Foto neypatinga niekuom, tiesiog tiktų įkelti į "Fb"
Dėkui ) Naujienos tokios jog pasidariau ant pabandymo lipdukus kurios dalinsiu kiekvienam po bet kokios fotosesijos turbūt O čia mano darbas, turiu omeni mano motoroleris, viska pats padariau. Klijavau ir t.t.
Pyrda tai O lipdukai tai.. Galėjai labiau pasistengti, spalvos išblukusios (atrodo, kad dabar rodai blogają pusę) Ir apkarpymas labai jau nešvarus.. Žodžiu neprofesionaliai atrodo.
Tai pradžiai pasidariau 10 lipduku pabandymui ant smūgio ir tai tie lipdukai iškeliaują geriems draugams tai jiems ir nelabai rupi koks iškarpymas, bet vėliau stengsiuosi viską gražiai padaryti:)) O čia bendram vaizdui kaip atrodo ant kažkur užklijuotas.
Tai ką dabar truputi pailsėsiu nuo fotografijos, juk paskutini vasaros mėnuo, jis turi būti geriausias! Jei kažkaip "netyčiukais" atsiras geresnis kadras būtinai parodysiu čia )