Web dizaino ir logotipų skiltis Pagalba, klausimai, diskusijos

Komanda projektui

Čia tik klausimai ir pokalbiai susiję su web dizaino ir logotipų kūryba

Standartinė H3.juodikis » 2013 Rgs 04, 10:47

Būna, kad reikia tik dizaino, bet tokiu atveju būna jau web'ų įmonės, ir tada neieško kitos įmonės, o ieško konkretaus diziko.
Vartotojo avataras
H3.juodikis
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 16
Taškai: 1309

Kovų lygis: A

Reputacija: 119 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė setzok » 2013 Rgs 04, 15:36

Aišku. Na esmė turbūt jau aiški. Pagalvojau , kad norint prasisukti pigiau, geriau būtų pirkti patentą. :))
Vartotojo avataras
setzok
Dalyvis

Taškai: 128

Kovų lygis: B+

Reputacija: 4 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė saga » 2013 Rgs 04, 16:03

priklauso nuo darbotvarkes ir nuo pajamu, nes mokescius reikia moketi pries issiemant patenta ;) ir oficialiai dirbti gali tik tam mieste kuriam issiemei patenta ir tik tomis dienomis, kurias nurodei

jei klientu srautas pastovus, pasidomek individualia veikla :roll:
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Taškai: 660

Reputacija: 19 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė setzok » 2013 Rgs 04, 16:21

Ne nereikia mokėti mokesčių prieš. Išsipirkdamas patentą jau sumoki mokesčius ( patento kaina ). Reikia žiūrėti šiaip patentų išdavimo tvarką internetiniam marketingui, ar tu žiūrėjai? Nemanau, kad vykdydamas internetinę veiklą, aš turiu deklaruoti darbotvarkę , o tu labiau darbo vietą. Gal maišai su įmonės ofiso įregistravimu :))?
Vartotojo avataras
setzok
Dalyvis

Standartinė saga » 2013 Rgs 04, 16:39

http://versloliudijimas.lt/verslo-liudijimas-mokesciai/
http://www.vmi.lt/cms/x-aktualu3/

nepamenu, kad butu klase: internetinis marketingas? plyz parodyk
fotografija - ne internetine veikla
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Standartinė setzok » 2013 Rgs 04, 16:48

Aš sakau, kad aš neskaičiau. Saga, perskaitęs tavo atsiųstus straipsnius net nusišypsojau. Jeigu pastebėjai, tai visi 3 mokesčiai yra skaičiuojami nuo deklaruotų pajamų arba algos. Tai jeigu aš deklaruoju 1000lt, tai aš ir moku viską nuo 1000lt. Bet jeigu aš deklaruoju 1 lt ( kas yra tikrai galima), tai aš moku viską nuo 1lt. Tai ten gaunasi 9% nuo 1lt ir VSD mokestis, kuris skaičiuojamas NUO PUSĖS DEKLARUOTŲ PAJAMŲ 28,5%, yra juokinis ( nuo 50ct. )

EDIT: Niekas apie fotografiją ir nekalbėjo. Yra vienas poskyris tai Internetinis marketingas. Dėl jo reiktų parašyti į VMI. Ką aš ir padarysiu, jei atsiras norinčių.

EDIT: klasės tai nėra, tačiau yra nustatyti tarifai, gyventojams, kurie užsiima elektronine komercija. ( moka patento mokestį + 5proc. nuo pajamų deklaruotų. :))
Vartotojo avataras
setzok
Dalyvis

Standartinė saga » 2013 Rgs 04, 16:53

nepanikuok ir sekmes deklaruojant 1lt
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Standartinė setzok » 2013 Rgs 04, 16:57

Nepanikuoja niekas. Kokia dar sėkmė? Aš turiu asmeninės patirties tame.
Vartotojo avataras
setzok
Dalyvis

Standartinė H3.juodikis » 2013 Rgs 05, 10:50

VMI matys kokias sąskaitas tau išrašo ir t.t., kokio dydžio, kas, kada. Ir turėsi deklaruot nuo to, ką gavai, šito nelabai nuslėpsi.

Prieš 2-3 metus buvo galimybė užsiimt internetinių puslapių gamyba ar kažkas pan,. bet dabar yra kažkas sunkiau. Aš paieškosiu ką buvau laikinai išsiėmęs (bet čia bus kokį šeštadienį).

P.S. Yra skirtingi dalykai, individuali veikla pagal patentą ir individuali veikla pagal pažymėjimą (mokesčiai skirtingi, veiklos kitokios ir t.t.).

P.S.S. Individualios įmonės atsidarinėt neapsimoka, nes visad rizikuoji savo turtu. MB (Mažoji Bendrija) reikia pilnamečios (berods) ir vietos, kur tai įregistruosi.
Vartotojo avataras
H3.juodikis
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 16
Taškai: 1309

Kovų lygis: A

Reputacija: 119 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė molausis » 2013 Rgs 06, 13:05

As, budamas freelanceriu, asmeniskai neiciau i kazkokia firmele ar jos nekurciau. Lietuvoje IT firmu yra ahujienu, su ahujiena sistema, o tokios firmeles tik ir gyvuoja nuo centu iki centu. Jau geriau sedziu ant freelanco ir laukiu kol pasauks kokia didele firma ant freelanco. Moralas toks, jei turit kur eit i uzsienio rinka, tai tada kurkit, jei ne - ner prasmes, nes kursit templates uz 300lt ant wp, o dar litais reiks dalintis su kokiais min 4 zmonem
molausis
Įsijaučiantis

Taškai: 74

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė setzok » 2013 Rgs 06, 15:13

Tame ir esmė, kad klientų bus galimybė rasti ir iš užsienio. Taip pat, ir tokių Lietuvoje kaip: Kruizinių laivų terminalo pervežimo įmonės ir t.t.
Vartotojo avataras
setzok
Dalyvis

Standartinė saga » 2013 Rgs 06, 19:24

setzok, ar esi kures dizaina?
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Standartinė setzok » 2013 Rgs 06, 20:40

nesu. Esu kūręs tik esport logotipus ( na savo komandos ), tinklalapius, užsiimdavau video montažu. Aš į dizainus nesispecializuoju, nors maždaug iš bendro išprusimo žinau kaip turi atrodyti prof. dizainas, turiu idėjų. Bet, jei surinktume komandą, aš prie šito dalyko prisidėčiau tik bendra apžvalga.

EDIT: Jei nori išsiaiškinti konkretų dalyką, tai ir klausk konkrečiai. Ten ar aš žinau kiek laiko tai užima ir t.t. :) Viena yra kurti, kita yra suprasti.
Vartotojo avataras
setzok
Dalyvis

Web dizaino ir logotipų skiltis Pagalba, klausimai, diskusijos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija