Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Kokį filmą neseniai matėte?

Visa kita, kas netelpa į ankstesnių temų rėmus

Standartinė raXike_ » 2008 Rgp 08, 01:43

Nu wha, sukūriau temą tokią. Nes man įdomu, kokius filmus žiūrite?
Kokie patinka? Kokius rekomenduotumėte?

Aš ką tik peržiūrėjau Koizora aka Sky of Love. Tai toks labai nerealus filmas... Iš pat pradžių gan banalus atrodo, linksmas netgi, o po to pasidaro labai rimtas ir subtilus filmas. Pasakysiu tiek, jog filmo pradžia graži, o ir pabaiga... Irgi tokia. Ir bent jau man buvo sunku sulaikyti ašaras bežiūrint tokį filmą. Ir čia visai ne prie ko, jog aš pana, o panos žliumbia per tokius filmus, tiesiog šitas filmas iš tiesų gilus yra, about true love. Bah. Pažiūrėkit, jei galit. Patariu.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 448

Kovų lygis: B+

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Rgp 08, 09:59

Paskutini filma koki maciau buvo "loser"
Labai cool filmas, gera istorija seniau manau tikrai buvo populiarus, atrodo kad bus paprasta nuspejama istorija bet kazkaip taip idomiai išsiraito viskas.
šiap turėjau žet dark night bet eh... :D

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .Bazz » 2008 Rgp 11, 02:16

1.Hancock
2.Ieškomas
3.Laukiniai šernai.
4.21(BlackJack)
1.Paveikslėlis
2.Paveikslėlis
3.Paveikslėlis
4.Paveikslėlis
1. Superherojus Hankokas – nelaimingas vienišius, ištvirkęs sekso maniakas ir konfliktiško charakterio alkoholikas, kuriam patinka gelbėti žmones ir būti dėmesio centre. Tik štai kiekviena gelbėjimo operacija atneša dar didesnių nuostolių eiliniams piliečiams. Ir jam visai nesvarbu, ką apie jį galvoja kiti.

2. Populiaraus Mark Millar grafinio romano ekranizacija, kurią pristato taip pat ne mažiau populiarus ir sėkmingas režisierius Timur Bekmambetov. „Ieškomas“ – tai istorija apie apatiško žmogaus, kuris yra visiškas „niekas“, transformaciją į neprilygstamą teisingumo vykdytoją. Taigi, 2008 – aisiais pasaulis sutiks naujos kartos didvyrį: Veslį Gibsoną.

25 – erių Veslis (vaid. akt. James McAvoy) – labiausiai nepatenkintas, nusivylęs jaunuolis, kokį tik žinojo pasaulis. Viršininkas kas valandą jį išbara, mergina nuolatos ignoruoja... Visi buvo įsitikinę, kad šis tinginys niekada nieko nepasieks. Viskas, ką jam beliko daryti, tai nebent tik stumti dienas ir sunykti lėtoje, tiksinčioje rutinoje... Kol jis nesutiko moters, pramintos Lape (vaid. Akt. Angelina Jolie). Po to, kai nužudomas atsiskyrėlis Veslio tėvas, pavojinga ir seksuali Lapė įtraukia jį į Broliją – paslaptingą organizaciją – kurioje Veslis atskleisdamas savo nepažintas, nepanaudotas galias mokysis atkeršyti už tėvo mirtį. Kol Lapė moko jį fenomenalaus judrumo ir refleksų tobulinimo, vaikinas susipažįsta su Brolijos gyvenimu ir perpranta jų moto: atlikite mirtinus likimo skirtus nurodymus.

Bendraujant su nedorai talentingais mokytojais – taip pat ir paslaptinguoju Brolijos lyderiu Slounu (vaid. akt. Morgan Freeman), Vesliui pradeda patikti visos tos galios, kurių jis kada nors galėjo norėti. Tačiau pamažu jis supranta, kad jo pavojingi bendrininkai yra kai kas daugiau, nei galima pamanyti iš pirmo žvilgsnio. Blaškydamasis tarp naujai atrasto heroizmo ir keršto troškimo, Veslis suvokia tai, ko niekas niekada negali jo išmokyti: jis pats privalo valdyti savo likimą.

3.Keturi vidutinio amžiaus praktiškai nieko gyvenime nepasiekę vyrukai sumąsto leistis į avantiūrą. Savo turimais iščiustytais motociklais, kurie iki šiol buvo naudojami tik išvykoms į artimiausią barą, jie nusprendžia pervažiuoti visą Ameriką. Viename Naujosios Meksikos bare sustoję atsigaivinti draugai net neįtaria, kad jis priklauso gana agresyviai vietinių baikerių gaujai. Kurios nariai, žinoma, iš keliautojų išsityčioja ir „konfiskuoja“ vieną motociklą. Bandydamas atgauti draugo motociklą, vienas herojus susprogdina baikerių barą. O kur dar gėjus policininkas, neteisingai įvertinta savo drąsa ir įsiutusios žmonos, kurios manė, kad jų vyrai tiesiog išvykę į komandiruotę…

4. Benas – gabus studentas, turintis didelių svajonių, kurį pastebėjo matematikos profesorius Mikis Rosa. Vaikinas sulaukia labai viliojančio pasiūlymo užsidirbti. Mikio Rosos komanda, pasitelkusi jo paties išrastą kortų skaičiavimo sistemą, siaubia Las Vegaso kazino...
Vartotojo avataras
.Bazz
Aktyvus dalyvis

Taškai: 100

Reputacija: 11 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Rgp 11, 22:44

Mačiau visus, išskyrus tą 3.
Hancock`as buvo su nebloga įdėja, tačiau vis tiek yra holivudinis bulshit`as sukurtas plaičiai auditorijai eiti į kiną.
Wanted tai eikit jūs sau koks milžiniškas holivudinis bullshit`as. Yra tikrai neblogų vietų su neblogu savo style`u, bet vis tiek, siužetas silpnas [ir nukrypsta nuo Wanted komikso, blyn. Kas mane suerzino iš esmės].
O 21 [Blackjack`as], tai ne ką geriau, dar vienas holivudinis bullshit`as, su idomia idėja, bet ją visiškai sufakina. Lengvas siužetas, intrigos realiai jokios ir tiesiog bah.

Visi šie trys filmai labai lengvai prasižiūri, asmeniškai man jie tiesiog prasižiūrėjo, nėra kažkas ypatingo, tiesiog holivudinis bullshit ;).
raXike_
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 448

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė 49 » 2008 Rgp 11, 23:16

1.Requiem for a dream(Labai vertas demesio filmas. Su tikrai gera mintim. Paziurejas filma gale apsales sedejau ir titrus ziurejau gal 2 min :shock: . Po to atsoko noras ismegint betkokius narkotikus, net pacius paprasciausius. Nors ir taip nenorejau.)
2.Diena po rytojaus
3.21
4.Drugio efektas 1 ir 2
Prisiminciau gal ir daugiau bet sitie labiausiai patiko.

Serialai tai:
1. CSI visi (I mokykla eidamas laukdavau iki to serialo nors ir 23h prasidedavo.)
2.Herojai
3.Daktaras House
Vartotojo avataras
49
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 10
Taškai: 1069

Reputacija: 58 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ka7en » 2008 Rgp 11, 23:26

The dark knight, Hancock, heroju 3 sezona visa, houso 3 sezona visa, 13rajonas atrodo viskas ;D
Vartotojo avataras
ka7en
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 521

Reputacija: 14 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AQua. » 2008 Rgp 18, 10:38

Vakar 'Veidrodžiai' žiūrėjau. Tipinis siaubiakas.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Medaliai: 7
Taškai: 423

Kovų lygis: B

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė deadpixel » 2008 Rgp 19, 08:35

Dar pavasarį žiūrėjau filmą "I Am Legend" ("Aš Esu Legenda") . Žiauriai patiko, nes mėgstu baisus filmus ir šaudynės su zombiais... mmmm....
Vartotojo avataras
deadpixel
Įsijaučiantis

Taškai: 73

Reputacija: 5 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ignas M. » 2008 Rgp 20, 01:10

Kątik grįžau iš filmo "Tamsos riteris".
Tikrai išskirtinis filmas. Buvau įsitempęs iki paskutinės minutės.
Nors ir mėgstu spėliot, kaip pakryps vienas ar kitas filmo siužetas, tačiau čia neturėjau nė menkiausios užuominos, kokie bus sekantys Jokerio veiksmai.
Aš apakęs :shock:

Be abejonės, geriausias mano matytas filmas :!:
Ignas M.

Standartinė 49 » 2008 Rgp 20, 01:15

{-X-e-e-d-a-s-} rašė:Be abejonės, geriausias mano matytas filmas :!:

As paziurejau 40 min to filmo jau nebegalejau ziuret toliau :D. Gal kino teatre visai kitaip. Teks prisiverst paziuret.
Vartotojo avataras
49
Profesionalus dalyvis

Standartinė 49 » 2008 Rgp 20, 19:44

Vakar ziurejau Ieskomas(wanted). Idomus filmas, bet ne per geriausias.
Vartotojo avataras
49
Profesionalus dalyvis

Standartinė Tomas » 2008 Rgp 20, 20:03

Vos ne kiekvieną naktį žiuriu senus filmus.

Neseniai žiurėjau:
Like Mike
Big Mommas House 1,2.
Lord Of The Rings 1,2,3.
Briusas visgalis.
Kung Fu Panda
Vartotojo avataras
Tomas
Forumo gyventojas

Medaliai: 3
Taškai: 531

Reputacija: 81 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Rgp 20, 21:26

Neseniai žiūrėjau Kelionė Į Žemės centra, nu neperdaugiausiai įdomu tik tą nauja 3d technologija panaudota filmė tikrai tikroviškai atrodo.
Tik nepatariu eit jei knyga skaitėęt...

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DaigaN » 2008 Rgp 20, 22:01

Kino teattre tai hankoka :)
O šiaip tai jei gerai pamenu tai nepamenu :D
Paeditinsiu jei prisiminsiu :)
DaigaN
Neprilygstamas

Medaliai: 14
Taškai: 1001

Reputacija: 129 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė St!ng3r » 2008 Rgp 22, 09:17

Ant dienu pažiūrėjau:
» Hellboy 2 - Visai patiko, bet tikėjausis kažko daugiau
» Coronado - Senas filmas pagalvojau pažiūrėsiu dar karta
» The Scorpion King Rise Of The Warrior - Pirma dalis buvo daug geresnė, bent jau man
» Kung Fu Panda - Visai prikolnas multikas
» Shooter - Parsisiunciau HD versija ir paziurejau dar karta patiko man sitas filmas :)
Paveikslėlis
St!ng3r
Administratorius

Medaliai: 9
Taškai: 1059

Reputacija: 330 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija