Stengsiuosi daug nerašyti. Kalbėsiu iš esmės.
Tavo darbuose labai trūksta erdvės pojūčio, daiktai vietomis arba prastai su-šešėliuoti arba spalvos sunkiai atitaikytos. Kalbant apie spalvas. Jos pasirinktos šiek tiek prastai, nes vaizdas atrodo arba per blankus arba tarkim primerkus akis, nesimato net darbo akcento - cinkelio, kuris būtų darbo kabliukas, darbai per daug vientisi, norėtųsi ryškesniu spalvų.
Kitas dalykas kas bent man nepatinka (gal čia gausis šiek tiek neprofesionalus vertinimas dėl to, kad tavo stiliaus esme tai gali būti, bet parasysiu) - Žmogaus, piešiamų gyvūnų anatomijos nežinojimas. Tai man labai gadina bendra vaizdą, nes man patinka matyti realias proporcijas/tinkamą šešėliavimą, logiškumą.
Labai detalizuoji viską, bet pamiršti pažiūrėti į bendrą vaizdą ir esmę. Tarkim jeigu pieš kalnus, tai pirma juk pieši vieną kontūrą (pagrindinį), tada ant viršaus šešėliavimas (vienas bendras), tada eina kažkokios konkretesnės detalės, Bet kalnuose iš esmės nėra tokių glotnių detalių, dauguma jų yra kampuotos/aštrios. Žodžiu sunkiai sekasi linija perteikti daiktų paviršiškuma/medžiagiškumą, tas labai gadina bendrą atmosferą.
Sakiau neišsiplėsiu, bet nesigavo. Žodžiu pasistengt dirbt iš esmės, logiškai, geriau mažiau detalių, bet kad jos būtų pilnai išdirbtos. Nekomplikuok taip darbų. Nedaryk nublukusių, nebent to reikalauja idėja. Nublukęs/neryškus darbas rodo, kad nenori būti pastebėtas, bet tavo įdėtas darbas reikalauja būti pastebėtas.
Duočiau tik B lygį, bet kadangi labai daug laiko ir darbo įdėta, duosiu
B+, tačiau kalbant apie vektorini stiliuką, čia galėtų būti atskiras vertinimas netgi iki A+