Baigiasi mano visos idėjos, nebesugalvoju ką sukurti. Tad man kilo klausymas: kaip jūs pradedat kurti naują sigą? Ar pamatot idėją kokią ir ją ripinat [ ] o gal tiesiog atsitiktinį stocką paimat ?
Dazniausai tai paziuriu a lygio darbus gauni ikvepimo,ideja kartais kokia nors na dar kartais šiaip paziurineju stock surandu patinkanti ir pradedu kurt
Fir3n rašė:Nežinau stebiu gamta, bandau kūrt kažka daugiau nei siga, pvz LP tiesiog visur kur man į ką nors pažėjus kyla įdėja tai jau man suteikia ikvepimo.
kad man taip butu. as buna kokia kieta reklama pamatau arba i profu darbus paziurau ir sakau "nu ka blacki, duokim garo."
ikvepiu giliai , ir saukiu kol darbas pats pasidaro .
o jei rimtai tai tiesiog sauna mintis ir viskas . kartais buna kad kazka grazaus pamatau , prisimenu kazkada naudota stocka ar renderi ir galvoju "wo tam renderiui tokio stiliaus sigas lips . " ir padarau . Arba tik kada buna noras expermentuoti tada kaip mazas vaikas zaidziuos
aš tai išvis, kuriu iš lempos. :} kartais lempa būna visai nieko, kartais aprūdijus, tai vat ir matos pagal kokią kurta. ok, ne šiaip tai pagal nuotaiką kuriu, išeina - neišeina, jau čia kaip gaunas