To Taste: na pažiūrėjau keletą darbų, gan paprasti, nėra labai išskirtiniai, daugumoje reikia geresnio šrifto sprendimo, bent jau meniu išpildyme tai tikrai.
Aš naujas dizainuose, tai nelabai daug išmanau, bet atrodo gražiai. Tik dėl to balto fono tuščia atrodo, mano nuomone. Kažkodėl nevisą rodo. Šiek tiek nukirpta dešnė pusė.
Reikėjo nuorodą mest nes yra max plotis 600 px forume. Šiaip darbas man patiko jei tu viską pats piešiai, galbūt fontai nelabai atitaikyti bet šiaip labai linksmai svetainė atrodo
Paprastas labai ir blogiausiai tame, kad nėra spalvų kurios bent kiek užmuštų tą paprastumą ir padarytų dizainą gyvybingesnį. Nėra ką komentuot, nes dizainas mano akimis - labai prastas...
Komentuokit. P.S. Žinau, kad ta uodega lapės visai ne vietoj, gal turit pasiūlymų kur ją uždaigint?
hm.. na pas tave cia kaip suprantu logo.. ir ta lapes uodega kaip ir sakiai nesiderina bet jeigu pakeistum jos spalva i zalia o uodegos galiukas melynas arba atvirksciau gal ir geriau atrodytu.. pagal mane cia
Šiaip normaliai, bet kažko trūksta. vis dėlto pagrindinis puslapis, tikrai daug daugiau turi būti kažko įdėta. Na, nesu dizainerė, tai nieko daug pridurti ir negaliu.