Tai jei žinai kad pilna klaidų kam tokį išvis dedi čia? Bent jau aš tai kai darau ką nors darau kol mane patenkina rezultatas ir bent jau iš savo pusės manau kad viskas kaip ir gerai čia. O tu lyg sakai: jo čia šūdas, bet įdėsiu

In real life jei koki posteri ar šiaip ką darytum su tokių požiūriu tai ne kažką

O paskutinis darbas tai visai gražus, tik man kažkaip šešėliai tokie labai silpni. Visas darbas toks ryškus, aiškus, o čia bam šešėliai kažkokie "nususę", kažkaip galbūt tada norėtus kad ir jie būtų tokie pat ryškus, aiškus, o ne šiaip su brushu greitai pripiešti. Beje jei imant kad mėnulis šviečia ir nuo jo šešėliai eina, tai dovanos šešėlis visai ne į ta pusę pasisukęs, kur mėnulis yra. Bei apskritai man tavo darbuose nelabai patinka tas toks flat apšvietimas, visada iš priekio arba, išvis neaišku iš kur ir kaip šviesa eina, ar kur šešėliai turėtu būti.. Nežinau gal kiti kitaip mano, bet čia mano asmeninė nuomonė

Padirbėk su apšvietimu labiau savo darbuose, nusistatyk aiškia vieta iš kurios šviesa eina ir tada žiūrėk kaip šešėliai turėtu kristi, tada manau tavo darbai kur kas geriau atrodys