Kūrinių publikavimas Dideli kūriniai

ITP galerija

Narių kurtos foto manipuliacijos, kompiuteriniai piešiniai ir panašiai

Standartinė itp » 2012 Lap 30, 18:00

Pasidarbavau, baigęs kantrybe man :D norėjau ko greičiau parodyti tai neužbaigiau nrml rubų su krauju pritrūko fantazijos kaip ji išpiešti o dėl plaukų tai nežinau jokios technikos su kuria galima būtų gražiai nupiešti plaukus su pelė ...
Vartotojo avataras
itp
Dalyvis

Taškai: 139

Reputacija: 6 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė itp » 2012 Gru 01, 15:52

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
itp
Dalyvis

Standartinė flexinity » 2012 Gru 01, 19:22

vyšnia ok darbas cock

manau ir pats supranti : DD
Vartotojo avataras
flexinity
Pradedantis

Taškai: 27

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė itp » 2012 Gru 03, 19:21

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
itp
Dalyvis

Standartinė LeGrand » 2012 Gru 03, 19:35

Tas sniegas prie bonkos ir aplink atrodo nekaip :D jei ta patvarkytum tai butu visai nieko :nice:
Vartotojo avataras
LeGrand
Aktyvus dalyvis

Taškai: 141

Kovų lygis: N

Reputacija: 5 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Hubis » 2012 Gru 05, 18:39

Debesys nelabai patiko, bet šiaip neblogasdarbelis, išlaikyta notaika. :)
Vartotojo avataras
Hubis
Grafikos ekspertas

Medaliai: 6
Taškai: 946

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė itp » 2012 Gru 08, 17:03

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
itp
Dalyvis

Standartinė itp » 2013 Sau 18, 14:16

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
itp
Dalyvis

Standartinė itp » 2013 Sau 18, 18:41

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
itp
Dalyvis

Standartinė saga » 2013 Sau 18, 19:30

perspektyvoje klaidu miskas :)
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Taškai: 660

Reputacija: 19 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė itp » 2013 Sau 23, 00:27

žinau :)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
itp
Dalyvis

Standartinė Andrius49378 » 2013 Sau 23, 21:05

Tai jei žinai kad pilna klaidų kam tokį išvis dedi čia? Bent jau aš tai kai darau ką nors darau kol mane patenkina rezultatas ir bent jau iš savo pusės manau kad viskas kaip ir gerai čia. O tu lyg sakai: jo čia šūdas, bet įdėsiu :shock: In real life jei koki posteri ar šiaip ką darytum su tokių požiūriu tai ne kažką :lol: O paskutinis darbas tai visai gražus, tik man kažkaip šešėliai tokie labai silpni. Visas darbas toks ryškus, aiškus, o čia bam šešėliai kažkokie "nususę", kažkaip galbūt tada norėtus kad ir jie būtų tokie pat ryškus, aiškus, o ne šiaip su brushu greitai pripiešti. Beje jei imant kad mėnulis šviečia ir nuo jo šešėliai eina, tai dovanos šešėlis visai ne į ta pusę pasisukęs, kur mėnulis yra. Bei apskritai man tavo darbuose nelabai patinka tas toks flat apšvietimas, visada iš priekio arba, išvis neaišku iš kur ir kaip šviesa eina, ar kur šešėliai turėtu būti.. Nežinau gal kiti kitaip mano, bet čia mano asmeninė nuomonė ;) Padirbėk su apšvietimu labiau savo darbuose, nusistatyk aiškia vieta iš kurios šviesa eina ir tada žiūrėk kaip šešėliai turėtu kristi, tada manau tavo darbai kur kas geriau atrodys ;)
Vartotojo avataras
Andrius49378
Dalyvis

Taškai: 130

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė saga » 2013 Sau 24, 10:11

pridursiu dar del seseliu
daryk juos astresnius ir piesk juos (siuo atveju) ne is juodos, o is tamsiai melynos ;)
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Taškai: 660

Reputacija: 19 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė itp » 2013 Sau 24, 17:39

Andrius49378 rašė:Tai jei žinai kad pilna klaidų kam tokį išvis dedi čia? Bent jau aš tai kai darau ką nors darau kol mane patenkina rezultatas ir bent jau iš savo pusės manau kad viskas kaip ir gerai čia. O tu lyg sakai: jo čia šūdas, bet įdėsiu :shock: In real life jei koki posteri ar šiaip ką darytum su tokių požiūriu tai ne kažką :lol: O paskutinis darbas tai visai gražus, tik man kažkaip šešėliai tokie labai silpni. Visas darbas toks ryškus, aiškus, o čia bam šešėliai kažkokie "nususę", kažkaip galbūt tada norėtus kad ir jie būtų tokie pat ryškus, aiškus, o ne šiaip su brushu greitai pripiešti. Beje jei imant kad mėnulis šviečia ir nuo jo šešėliai eina, tai dovanos šešėlis visai ne į ta pusę pasisukęs, kur mėnulis yra. Bei apskritai man tavo darbuose nelabai patinka tas toks flat apšvietimas, visada iš priekio arba, išvis neaišku iš kur ir kaip šviesa eina, ar kur šešėliai turėtu būti.. Nežinau gal kiti kitaip mano, bet čia mano asmeninė nuomonė ;) Padirbėk su apšvietimu labiau savo darbuose, nusistatyk aiškia vieta iš kurios šviesa eina ir tada žiūrėk kaip šešėliai turėtu kristi, tada manau tavo darbai kur kas geriau atrodys ;)

Dedu į savo savo galerija kad po to pats galėčiau peržvelgti savo darbus, o ne tai kad 1 darba įdedų geriausia o visų kitų blogesnių nededu nes noriu pasirodyti koks afigenas esu masteris kartais tesiok išbandau kažką naujo neišeina arba tesiok pritrūksta kantrybės įsimetu į galeriją kad prisiminčiau savo klaidas kartais tas pats blogiausias darbas gan gerai įvertinamas iš vartotojų pusės aš nelinkęs slepti savo sketchų arba nevykusių bandymų ta pat suprantu kad taip savo įvaizdį gadinu bet man nusišvilpt ant to ką kiti pamanys pas visų yra nenusisekusių darbų ir aš nesakau kad čia šudas čia tu turbūt mano darbus taip vertini aš tesiok žinau savo klaidas žinau kas blogai kartais pritrūksta kantrybės kažką redaguoti ilgiau sėdėti prie vieno darbo kaip jau išanalizavai technika, galimas klaidas ir panašiai kitam darbe tada jau stengės nepadaryti tų klaidų. Kas susiję su apšvietimų labai į ji niekados nesigilinau svarbu kad yra na turbūt reikės truputi pasimokyti su tuo apšvietimų dirbti bet apskirai tai aš nelabai klaidų matau dėl šešėlių paskutiniame mano darbe mėnulis iš nugaros šešėliai eina į prieki kas blogai? prie dovanas truputi per dideli plema šešelio uždėjau su brushu, su brushu mėgstu piešti šešėlius nes su juo įdomiau pažaisti statant šešėlius mėgstu kai piešinys ne tolygus kažkur daugiau šešėlio kažkur mažiau. Aš savo paskutinį darbą vertinu 9/10 :love:.

saga rašė:pridursiu dar del seseliu
daryk juos astresnius ir piesk juos (siuo atveju) ne is juodos, o is tamsiai melynos ;)

truputį galima buvo pabrushinti mėlynos spalvos bet negalvojau apie tai
Vartotojo avataras
itp
Dalyvis

Standartinė itp » 2013 Sau 25, 17:06

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
itp
Dalyvis