Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Gyvenimo tikslai

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė Imagination » 2008 Bir 18, 17:15

Ką norite gyvenime pasiekti? Koks pagrindinis jūsų gyvenimo tikslas? Kaip žadate jį įgyvendinti?
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė zulaylis » 2009 Geg 28, 22:21

Mano tikslas tai susiet gyvenima su medicina baiges mokykla žadu savanori auti vienus metus raudonajame kryžiuje ir tada man apmokės moksla universitete :D Bet tikriausiai nieko neišeis
Graphic
__Design
_____is
____Eye
__Music
Vartotojo avataras
zulaylis
Įsijaučiantis

Taškai: 83

Kovų lygis: N

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė WakeUp » 2009 Bir 01, 11:40

Zulaly linkiu sekmes, o as savo gyvenima siesiu su matematika ir verslu.
Vartotojo avataras
WakeUp
Forumo gyventojas

Medaliai: 2
Taškai: 499

Kovų lygis: N

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Bir 02, 00:46

Pagrindinis gyvenimo tiksas?
Šeima, darbas ir žinoma linksmybės. Suderinta viskas. Kad ir kaip būtų sunku, bet aš susiderinsiu. :drunk:
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Orchid » 2009 Bir 05, 16:19

Pagrindinis gyvenimo tikslas, gerais pazymiais baigt mokykla (kad uz dyka mokslai butu xD), istot i teises univera vilniuj, tada baigus kazkur isidarbint (kad ir kokia padaveja), kad uzsidirbciau tolesniom studijom, tada baigti magistrantura ir kazkur isidarbint savoj sriti. Gautus pinigus kazkur investuosiu, kad ir i nekilnojama turta, o tada zinoma seima.. :D
Vartotojo avataras
Orchid
Unity™
Unity™

Medaliai: 15
Taškai: 1702

Reputacija: 57 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Dilex » 2009 Bir 08, 19:28

Gyvenimo tikslas pas mane ne vienas. Iš eilės tai gerai baigti mokyklą Lietuvoje, užsienyj stoti į kokią aukštąją, studijuoti kažko su menu, kompiuterine grafika (dizainai arba video efektai), toliau žinoma turėti šeimą, neblogą darbą, svarbu, kad man jis patiktų, ir turėti normaliai laisvo laiko šeimai bei laisvalaikiui 8-)
Vartotojo avataras
Dilex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 1205

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Bir 08, 23:14

Šiaip paskaičiau tai čia labai daug karjeristų. :] Nelabai gerai taip iš vienos pusės.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė Bonis » 2009 Bir 13, 22:57

Turėti specialybe, su kuria turėčiau darbą ir už gauta atlyginimą išlaikyti šeima :) nieko ypatingo nesvajoju, noriu paprasto gyvenimo, ir be linksmybiu nežadu gyventi :)
Vartotojo avataras
Bonis
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 12
Taškai: 707

Kovų lygis: B+

Reputacija: 49 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Keiko » 2009 Bir 14, 15:03

Mano pagrindinis gyvenimo tikslas.. tai yra tikslai.
Užbaigti gerai mokyklą, įstoti į universitetą, po to pabaigti magistratūrą, (studijuosiu turbūt teisę, na bent jau 3 metus apie tai galvoju)
po to, gal į kokias europarlamentares eit. :DD nu žodžiu gaut gerą darbą. :}
nu vaa, o ko daugiau reikia? :D
Paveikslėlis
Puris. Dėkui ; )
Keiko
Grafikos ekspertas

Medaliai: 11
Taškai: 810

Reputacija: 46 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Bir 14, 15:54

Ko daugiau reikia? Gyvenimo reikia. Visas gyvenimas vien darbu neapsiriboja, o kam ir apsiriboja, manau, kai pajaučia, jog artėja paskutinioji bando ištaisyt viską, tik, kad laiko jau būna per mažai.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė AQua. » 2009 Rgp 10, 18:24

Gyvenu, kad galėčiau kam nors suteikti laimę. Kad mane prisimintų.. Nereikia šlovės.. Jei liksiu nors vieno žmogaus širdyje - reiškia gyvenau neveltui.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Medaliai: 7
Taškai: 423

Kovų lygis: B

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Rgp 11, 02:52

flexai tau sirdi skauda kad nezinai ko gyvenime nori o kiti zmones turi fixuota tiksla ? gyvenimas be tikslo yra tik puvimas zmogaus .

Jei gyveni gyveni tam kad kazka pasiektum , kad butu gyvenime tikslas, kad butu priezastis del ko atsikelti . Atsikelti ne tam kad prastumti dar viena diena , bet atsikelti tam kad vienu siaudiu priarteti prie savo tikslo . O kada tiksla pagaliau pasieki , uzsibresk nauja , didesni tiksla . VISADA stumi save , kad pasiekti daugiau . Kada zmogus baigia siekti , tada zmogus nebeturi nieko , jis tik sensta su prisiminimais to kas buvo . Man labai patiko Aqua ideja gyvneimo . Gyventi tam kad prisimintu ja , bent vienas zmogus . Vo cia tai mastymas . Bravo . Pasirodo nevisos blondines yra kvailos .
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Rgp 11, 04:43

Neskauda. O Tau širdį skauda, kad kiekvieno gyvenimo samprata/suvokimas skirtingi?

Gyvenimas - tai duotas kažkieno kelias/kelionė keliaujant pasidžiaugti, patirti naujų dalykų, prakeliauti ją su kuo daugiau įspūdžių ir kelionės gale, kad galėtum ramiai, bet tuo pačiu drąsiai pasakyti 'šitos kelionės aš nesigailiu, nesigailiu nė vieno padaryto sprendimo, nė vieno padaryto veiksmo, nė akimirkos šios kelionės...', o darboholikai turbūt kelionės gale sako 'daug dirbau, nieko nepamačiau, daug ką pro akis praleidau, nepatyriau, tiek to, bent pasiekiau daug, galiu ramiai mirt...', aš žinoma nesakau, kad nereikia turėt jokių tikslų, bet konkretaus gyvenimo tikslo? Vajets, nesamonė čia mano nomuone. Aš turiu tikslą, gyvent taip, lyg kiekviena diena būtų paskutinė, deja, nelabai sekasi įgyvendint.

Ir niekad niekad niekad nereikia gyvent ir juolabiau sent su prisiminimais, nes nebematysi nieko, tik prisiminimus, išgyvensi juos dar ir dar ir dar... Kam to? Aš už tokią kelionę, kurios neužmirši ir Tu ir Tavo draugai, kad Tave atsimintų ne kaip kažkokį knyggraužį, o kaip žmogų, kuris suteikdavo džiaugsmo, kuris buvo nerūpestingas, džiaugėsi savo kelione ir tuo džiaugsmu dalinosi su kitais...

O ateitį planuojam visi, žinoma, darbas, žmona, vaikai, bet tuo kelionė neapsiriboja. Siekt aukštesnės vietos darbe? - Galima, bet tai neturi tapt pagrindiniu tikslu gyvenime.

Gyvenimas ir yra tikslas.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė Intec » 2009 Rgp 18, 20:41

Mano pagrindinis gyvenimo tikslas išlikti visą gyvenima, sąžiningu žmogumi. o Toliau viskas kitkas.
Sudegink mano kūną, o dulkes mesk ant debesų, nes visada norėjau būt paukščiu.
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė RamintaV » 2012 Rgs 25, 19:25

Mano tikslas - baigti greičiau bakalaurą (ne dėl to, kad noriu dirbti, o dėl to, kad nemėgstų mokytis bei savo Univero). Susituokti, turėtu 4 vaikučius, laisvalaikiu organizuoti renginius ir susipažinti su kuo daugiau kultūrų :)
Vartotojo avataras
RamintaV
Įsijaučiantis

Medaliai: 1
Taškai: 63

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija