.flex » 2009 Rgp 11, 04:43
Neskauda. O Tau širdį skauda, kad kiekvieno gyvenimo samprata/suvokimas skirtingi?
Gyvenimas - tai duotas kažkieno kelias/kelionė keliaujant pasidžiaugti, patirti naujų dalykų, prakeliauti ją su kuo daugiau įspūdžių ir kelionės gale, kad galėtum ramiai, bet tuo pačiu drąsiai pasakyti 'šitos kelionės aš nesigailiu, nesigailiu nė vieno padaryto sprendimo, nė vieno padaryto veiksmo, nė akimirkos šios kelionės...', o darboholikai turbūt kelionės gale sako 'daug dirbau, nieko nepamačiau, daug ką pro akis praleidau, nepatyriau, tiek to, bent pasiekiau daug, galiu ramiai mirt...', aš žinoma nesakau, kad nereikia turėt jokių tikslų, bet konkretaus gyvenimo tikslo? Vajets, nesamonė čia mano nomuone. Aš turiu tikslą, gyvent taip, lyg kiekviena diena būtų paskutinė, deja, nelabai sekasi įgyvendint.
Ir niekad niekad niekad nereikia gyvent ir juolabiau sent su prisiminimais, nes nebematysi nieko, tik prisiminimus, išgyvensi juos dar ir dar ir dar... Kam to? Aš už tokią kelionę, kurios neužmirši ir Tu ir Tavo draugai, kad Tave atsimintų ne kaip kažkokį knyggraužį, o kaip žmogų, kuris suteikdavo džiaugsmo, kuris buvo nerūpestingas, džiaugėsi savo kelione ir tuo džiaugsmu dalinosi su kitais...
O ateitį planuojam visi, žinoma, darbas, žmona, vaikai, bet tuo kelionė neapsiriboja. Siekt aukštesnės vietos darbe? - Galima, bet tai neturi tapt pagrindiniu tikslu gyvenime.
Gyvenimas ir yra tikslas.

so u wanna die - commit suicide