T-buck, nesenai atkasiau lietuviu reperi, bet ne koks prastas kur dainuoja, akd turi daug litu, padaro visas panas ir pns Krikscioniskas, arba siaip be keiksmazodziu
Metallica, Korn, Linkin Park, Good charlotte, Papa roach, Deftones, Limp Bizkit, Godsmack, Apocalyptica.. Sunki muzika.. nekenčiu komercijos, todėl gėda klausyt popso ir kitokio šūdo
Kalbant apie lietuvišką muziką, geresnio atlikėjo nei A.Mamontovo aš nematau. Tikrai neapkenčiu iš suomijos atvažiavusių nekokios orentacijos žmonių dainuojančių "Laisvės kaina" bei taip pat ne balsu dainuojančių YVų.
O užsienietiškos.. Slipknot,Papa Roach. Ir žinoma, club'inės ir T.I.
I'm the one-man army, Ason I've never been tooken out, I keep MC's lookin out I drop science like girls be droppin babies Enough to make a nigga go cra-a-azy Energy buildin, takin all types of medicines...
Hmm, na reik ir man parašyc. Tai va, daugiausia iš dnb scenos tai Zero Tolerance, šiek tiek Black Sun Empire, Adam F, rus dnb - Stim Axel, Redco. Chris.Su. Beklausydamas Amenų brolių išgirdau nuostabų kūrinį "Dj Nervas - Tavo balsas yra muzika" toks sunkesnis dnb.Dar būtinai reik paminėt Chase and Status. Tai va, tokie reikalai. Iš lietuviškų tai kartais SEL paklausau, daugiau nieko. Nevarau ant lietuviškos muzikos, bet tiesiog nepatinka ir tiek.
Dar galiu pridet . Stipriai kitaip kol kas geriause grupe is lietuvisku. Ir dar Mykolaitis kabina, kai kaljana rukom. O siaip Marilyn Manson daugiausiai klausau. Galima sakyt nervus nuima .