Sveiki,cia mano(gamb0o)web dizainu ir logotipu galerija.Na sioj sryti esu bsk daugiau negu zalias pirma dizaina sukuriau sendian(2011-06-22). Logotipus kelis sukures bet jie tokie baisus kad nera reikalo juos det...
Cia pats pirmas mano dizainas kuriau ~3-4 valandas kuriau ziuredamas kartais tuts ar dar ka nors kartais uzvalgydavau dar nu zodziu
Tragiškas. Nepyk bet absoliučiai viskas baisu. Spalvos nesuderintos, tekstai kai kurie ore kabo ir nesuprasi ar ten mygtukas ar kas. Tos rodyklės visiškai netinka prie meniu. Kairės pusės meniu per didelis. Footeris sugrustas Site news tekstas irgi belenkaip įmestas. Dydis per mažas
axds, pažiurėk čia kelintas jo darbas Va tada tik rašyk tokius komentarus.
Kita vertus, dar tikrai praverstu pasižiurėti internete pamokų, kadangi nei spalvos nesiderina, nei pats dizainas neatrodo geras. Viskas labai jau išmėtyta, nors kaip sakoma dėl skonio nesiginčyjama ir web puslapiuose nėra jokių standartų, tik tiek, kad dabar populiarėja WEB 2.0 technologija
Daug kraupesnis, vien knopkės, jeigu turėčiau planšetinį kompą tai turbūt mygtukas būtų per visą ekraną, 14 dydžio mygtukų užrašus daryk, daugiau neturiu ko pasakyt aišku ir taip viskas.
Aš nežinau kiek kartų galima visiems pradedantiesiems kartoti, kad reikia pamokas žiūrėti ir pagal jas daryti Jau net nežinau ką pakomentuoti, bet viskas baisu (nesupyk tik, kritika yra sveika). Aš patarčiau kokiam deviantart'e ar kokiam kitam puslapyje pažiūrėt web dizainų, juos analizuot ir iš jų mokytis.