o šiaip jeigu kalbant apie pasaulio cempionata tai nent nzn daug stipriu rinktiniu asmeniskai palaikau Brazilus Italus bet manaau bus daug labai stipriu konkurentų.
Brazilai kaip visada surinks susižaidusia bei puikių žaidėjų rinktinę, jiems nėra taip kai lietuvai kad trūktų žaidėju, jei nėra ronaldo tai yra ronaldinho supratot esmę. Mano favoritai čekai, olandai, vokiečiai.
Aš irgi jau taip buvau pradėjęs galvot, buvo mėgstamiausias žaidėjas, po to pradėjo ristis žemyn. Kai išėjo į Milan, kažkaip net nebesidomėjau, bet šiemet pamačiau kaip žaidžia Milane, tai pakeičiau nuomonę. Vistiek dar žiauriai naudingas komandai ir žaidžia galbūt nebe taip įspūdingai, tačiau protingai - patirtis jau daro savo.
Siaip tai pagal viska ir ziurint i viska realistiskai tai argentina ir ispanija neabejotini favoritai . Italai ir francai nezada nieko gero , brazilai ir labai susilpneja. Taciau daugelis komandu turi net po kelis favoritus taip kad visko gali buti .As kaip visada sirgsiu uz savo Vokiecius , bet siemet jei paims 3 vieta bus labai gerai , nes treneris neatrodo labai patikimas . (cough cough euro 2008) Ir olandus del to kad olandai ant fules kaip lietuva ant kasio , tokia maza salis , bet taip gerai pasirodo . Sekmes jiems .