1. Gavę egzo klausimus bėkite lauk rėkdami ''Aš gavau slaptus dokumentus!!''.
2. Visa egza kalbekite. Garsiai skaitykite klausimus, savo atsakymu variantus. Paprašytas nustoti pasakykite ''TAAIP lyg jus girdėtumete mano mintis.'' Po to pradėkite šnekėti apie tai koks idiotas yra destytojas.
3. Atsineškite mobilų ir grokite visas jo melodijas maksimaliu garsu.
4. Savo atsakymų lape pasistenkite parašyti naujų, idomiu priežasčių, kodėl jūs atsisakote atsakyti į šį klausimą. Pvz: Aš atsisakau atsakyti į šį klausimą, nes tai prieštarautų mano religiniams įsitikinimams. Būkite išradingas.
5. Įbekite i egzo auditorija paniškai žvalgydamiesi aplink. Atgaukite kvapą. Prieikite prie egzaminatoriaus, pasakykite ''Jie mane rado. Aš turiu išvykti iš šalies'' ir išbekite.
6. Praėjus 15 min. nuo egzo pradžios suplešykite lapą su klausymais i smulkius gabaliukus ir išmeskite juos i orą, šaukdami "Su Šv. Kalėdom."
Jei esate tikrai drąsus paprašykite dar vieno lapo su klausimais. Pasakykite, kad pirmąjį pametete. Procesą kartokite kas 15 min.
7. Ateikite i egzą tik su šlėpetem, chalatu ir rankšluosčiu ant galvos.
8. Atsineškite daiktų, kuriuos galėtumete mėtyti i egzaminatoriu kai jis nežiūri. Apkaltinkite tuo suolo kaimyną.
9. Kai egzaminatorius paduoda jums lapa su klausimais suvalgykite ta lapa.
10. Paimkite lapa su klausimais. Po 20 min. numeskite ant zemes savo popierius, surikite "Velniop visa tai!" ir pergalingai iseikite is auditorijos.
11.Ateikite i egza visiskai girtas. (Visiskai girtas reiskia, kad bet kuriuo egzamino momentu jus galesite pavadinti egzaminatoriu .. karosu ir pareikalauti is jo gero pazymio.)
12. Pakomentuokite kaip sexovai siandien atrodo egzaminatorius.
13. Ateikite i egza su juodu apsiaustu. Po pusvalandhio uzsidekite balta kauke ir pradekite saukti "Cia as, operos smekla" tol kol jus istemps is auditorijos.
14. Jei bus reikalaujama irodymu parasykite ilgiausius kokius tik galite sugalvoti. I dauguma lygciu itraukite pi ir komplexinius skaicius. Jei egzas rastu, susiekite viska su savo gyvenimo istorija.
15. Pabandykite kad zmones auditorijoje padarytu banga (kaip stadione).
16. Atsineskite dideli, gremezdiska, slykstu staba. Pasidekite ji salia saves. Daznai jam melskites. Paaukokite nedidele auka.
17. Egzo metu isardykite viska aplinkui. Stalus, kedes, viska ka tik galite pasiekti.
18. Nusivemkite i savo studiju knygele. Paduokite ja egzaminuotojui. Iseikite.
19. Uzeikite i auditorija, gaukite klausimus, atsiseskite. Po 5 min. garsiai pasakykite egzaminatoriui " As nesuprantu NE VIENO klausimo. As lankiau visas paskaitas. Kame reikalas? Kas esate JUS? Kur destytojas kuris jas deste?"
20. Parasykite visa egza uzsienio kalba. Jei ne vienos nezinote, sugalvokite.