Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

Edzilla

Asmeninės dizainerių galerijos, sveika kritika ir įvertinimai

Standartinė Edzilla » 2011 Geg 20, 22:31

Dėkui :)
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Medaliai: 14
Taškai: 1907

Reputacija: 51 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Edzilla » 2011 Bir 01, 22:38

Paveikslėlis
Logo internetinei rūbų parduotuvei :)
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Standartinė Edzilla » 2011 Bir 07, 16:46

Logo ir web dizainas įmonei :)
http://danrita.lt/
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Standartinė Exfest » 2011 Bir 07, 17:28

visai gražu jei nepaslaptis kiek sumokėjo :D
Vartotojo avataras
Exfest
N3ro™
N3ro™

Medaliai: 8
Taškai: 1105

Kovų lygis: B

Reputacija: 98 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Kicius » 2011 Bir 07, 17:53

man tai ta raudona spalva nepatiko. Nelabai derinas
Vartotojo avataras
Kicius
Neprilygstamas

Medaliai: 25
Taškai: 2251

Kovų lygis: A

Reputacija: 105 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Edzilla » 2011 Bir 07, 19:21

Užsakovo žodis šventas :) Dėkui
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Standartinė neshas » 2011 Bir 07, 22:51

Neužsakavo šventas žodis, o taip, kaip tu užsakovą įtikini pasitikėti savimi, savo skonių ir supratimu, kas yra geriau logiškiau ir naudingiau dizaino atžvilgiu, juk tu dizaineris, o ne užsakovas :)

Dizainas atrodo visai gal ir nieko, bet turiu pastebėjimu kas man užkliuvo.

Visu pirma logotipas, kodėl jis toks didelis ? kodėl tas plotas neišnaudotas naudingiau ? kodėl kokie svarbūs kontaktiniai numeriai ar konsultacijų numeriai neparašyti ? nes man nėra visiškai jokios naudos, kad aš matau tokį didelį logotipą, vis tiek aš jį pamiršiu už poros dienų ir viskas, o jei būtų patalpinta naudingesnė informacija, kuri žmogui padėtu, duotu kažkokį tais rezultatą pasinaudojus ta informacija, patikėk manim tada žmogus labiau atsimintu įmonės branda.

Antra užkliuvo labai besikeičiančios nuotraukos, kai kuriose iš jų yra tiek teksto, kad net gerai skaitantis žmogus nespėtu viso perskaityti, beje, jisai dar prastai matomas. Paslauga turi pasilikti sąmonėje, teksto neperskaičius, idealiausias variantas būtu fotke ir didelėm raidėm parašyta paslauga iš triju žodžiu. Nereik visko išvardinti, svarbiausias ir populiariausias paslaugas parodai kokias šešias, šešiose nuotraukose ir viskas, beje nėra jokio mygtuko grįžti į buvusią nuotrauka, aš nespėjau perskaityti visų paslaugų ir nuotrauka pasikeitė, tai man dabar vėl laukti, kol prasislaidins ta nuotrauka kurią aš skaičiau ir dar ieškoti reikės kur baigiau skaityti. Žodžiu užtenka apie ta slideshow, tiesiog nėra labai geras sprendimas ir tiek :)

Šone dar matau banerį kuris atrodo savo informacija gan svarbus, kažkokie numeriai kažkokios paslaugos, tačiau čia iš vis neina perskaityti teksto, tikrai visiškai nesimato, o šalia stovi kažkoks belekokio dydžio baneris Snoro lizingas, kuris šiuo atveju visiškai nieko nepasako, galima sakyt abu baneriai nėra naudingi. Tada bent jau reikėjo lizingą kaip nors geriau padaryti, kad būtu informatyvesnis, pvz parašyti tekstą „Snoro banko lizingas - 0% palūkanos, pirkite išsimokėtinai“.

Apačioje puslapio kur yra parašyta mes turime 10 svečius Online, reikia laukan imti. Ne argumentuosiu kodėl, manau aišku čia.

Ir aplamai apie titulinį puslapį, reikia imti laukan tą informaciją apie mus, niekam neįdomu ta informacija, norės pasiskaitys meniu punkte „apie mus“ ir viskas. Visi tikrai žino meniu punktą apie mus ir kiekviename puslapyje jis yra. Aš atėjas su problema į svetainę tikiuosi rasti jos sprendimo būdą, o ne aiškintis kas tai per įmonė ir skaityti gan netrumpa tekstą ir paskui vėlgi ieškoti po svetaine kur čia paslaugos, kur čia galima ką nors rasti. Išnaudokite tą plotą naudingiau, gražiai galima paslaugas juk išdėstyti kažkaip.

Dar čia nemažai būtu ką pasakyti, bet manau dabar užteks, čia tik apie dizaino sprendimą, ne apie patį dizainą :)

Peace :)
Vartotojo avataras
neshas
Patyręs dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 393

Reputacija: 59 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DoubleL » 2011 Bir 08, 00:02

Kritika ir rekomendacijos ne man, bet aciu nesh!
Vartotojo avataras
DoubleL
Dalyvis

Taškai: 139

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė neshas » 2011 Bir 08, 11:02

Abudu čia darėt gal ? :)
Vartotojo avataras
neshas
Patyręs dalyvis

Standartinė Edzilla » 2011 Bir 08, 16:05

neshas rašė:Neužsakavo šventas žodis, o taip, kaip tu užsakovą įtikini pasitikėti savimi, savo skonių ir supratimu, kas yra geriau logiškiau ir naudingiau dizaino atžvilgiu, juk tu dizaineris, o ne užsakovas :)

Dizainas atrodo visai gal ir nieko, bet turiu pastebėjimu kas man užkliuvo.

Visu pirma logotipas, kodėl jis toks didelis ? kodėl tas plotas neišnaudotas naudingiau ? kodėl kokie svarbūs kontaktiniai numeriai ar konsultacijų numeriai neparašyti ? nes man nėra visiškai jokios naudos, kad aš matau tokį didelį logotipą, vis tiek aš jį pamiršiu už poros dienų ir viskas, o jei būtų patalpinta naudingesnė informacija, kuri žmogui padėtu, duotu kažkokį tais rezultatą pasinaudojus ta informacija, patikėk manim tada žmogus labiau atsimintu įmonės branda.

Antra užkliuvo labai besikeičiančios nuotraukos, kai kuriose iš jų yra tiek teksto, kad net gerai skaitantis žmogus nespėtu viso perskaityti, beje, jisai dar prastai matomas. Paslauga turi pasilikti sąmonėje, teksto neperskaičius, idealiausias variantas būtu fotke ir didelėm raidėm parašyta paslauga iš triju žodžiu. Nereik visko išvardinti, svarbiausias ir populiariausias paslaugas parodai kokias šešias, šešiose nuotraukose ir viskas, beje nėra jokio mygtuko grįžti į buvusią nuotrauka, aš nespėjau perskaityti visų paslaugų ir nuotrauka pasikeitė, tai man dabar vėl laukti, kol prasislaidins ta nuotrauka kurią aš skaičiau ir dar ieškoti reikės kur baigiau skaityti. Žodžiu užtenka apie ta slideshow, tiesiog nėra labai geras sprendimas ir tiek :)

Šone dar matau banerį kuris atrodo savo informacija gan svarbus, kažkokie numeriai kažkokios paslaugos, tačiau čia iš vis neina perskaityti teksto, tikrai visiškai nesimato, o šalia stovi kažkoks belekokio dydžio baneris Snoro lizingas, kuris šiuo atveju visiškai nieko nepasako, galima sakyt abu baneriai nėra naudingi. Tada bent jau reikėjo lizingą kaip nors geriau padaryti, kad būtu informatyvesnis, pvz parašyti tekstą „Snoro banko lizingas - 0% palūkanos, pirkite išsimokėtinai“.

Apačioje puslapio kur yra parašyta mes turime 10 svečius Online, reikia laukan imti. Ne argumentuosiu kodėl, manau aišku čia.

Ir aplamai apie titulinį puslapį, reikia imti laukan tą informaciją apie mus, niekam neįdomu ta informacija, norės pasiskaitys meniu punkte „apie mus“ ir viskas. Visi tikrai žino meniu punktą apie mus ir kiekviename puslapyje jis yra. Aš atėjas su problema į svetainę tikiuosi rasti jos sprendimo būdą, o ne aiškintis kas tai per įmonė ir skaityti gan netrumpa tekstą ir paskui vėlgi ieškoti po svetaine kur čia paslaugos, kur čia galima ką nors rasti. Išnaudokite tą plotą naudingiau, gražiai galima paslaugas juk išdėstyti kažkaip.

Dar čia nemažai būtu ką pasakyti, bet manau dabar užteks, čia tik apie dizaino sprendimą, ne apie patį dizainą :)

Peace :)

Ne, kuriau aš. Šiaip dėkui jog nepatingėjai parašyti tokį išsamų komentarą :) Su didžiąją dalim sutinku, bet kaip dizaineris gi žinai jog pasiūlai savo variantą, su juo sutinka ir aptaria (jeigu tai firma) savo žmonių rate, o jeigu žmonių nuomonė nesutampa su manaja, negaliu įtikinti visos kompanijos :) Na supranti, kuriame dizainus prie jų negaišdami visą mėnesį, šis buvo nupieštas per pusdienį. Su viskuom sutinku, su skaidrėm beje kaip tik dar prieš tau parašant pasiūliau jiem kitokį sprendimą, nes pats susipratau jog teksto per daug, neinformatyvu.

Baneriai, na čia jau ne mano darbas, dirbam tryse, o čia tikriausiai buvo mūsų šefo sprendimas. Suprantu viską ir pilnai sutinku, tik ne viskas nuo manęs priklauso, tas žmogus paprasčiausiai žino ko kitiem paprastiem žmogeliam reikia ir aš juo pasitikiu. Kad ir kaip norėčiau kurti kažką stulbinančio, detalaus, ne visada tiesiog išeina arba to reikia ir nuo atlygio nemažai kas priklauso. Kad ir tavo paminėti lankytojai puslapio, aš tapatį paminėjau, kam to reikia, gi čia ne portalas, bet atsakymas buvo paprastas, paprastiem žmonėm (užsakovam) tokie dalykėliai tiesiog patinka ir yra mažas kabliukas (laiko išbandyta).

O realiai dėkui tau už pastabas, visada laukiamas šioje galerijoje :)
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Standartinė neshas » 2011 Bir 08, 16:18

Nieko, su laiku pradėsi daryti dizainus ir dėstyti daugeli dalykų pats, bandysi tikinti klientus ir t.t Jiems reikia stiprios pozicijos iš dizainerių, kad neprisigalvotu nesąmoningų dalyku.

Taip kartais to padaryti neišeina, bet dėl daugelio dalyku galima susitarti ir tikrai įtikinti :) Visada dizaineriai kovoja su klientais, taip jau yra :D pispročiai tie dizaineriai galima sakyt :D
Vartotojo avataras
neshas
Patyręs dalyvis

Standartinė Moon » 2011 Bir 08, 19:47

Man dizainas patiko, tik slideshow per didelis mano nuomone. Jei nepaslaptis kiek sumokėjo už dizainą? Tik šiaip klausiu kad kažkiek orientuočiausi :)
Vartotojo avataras
Moon
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 720

Reputacija: 30 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DoubleL » 2011 Bir 09, 14:16

neshas rašė:Abudu čia darėt gal ? :)

Ne :D Tiesiog tavo zodziuose daug tiesos, ir ka galima butu pritaikyti mano darbam, todel padekojau.
Vartotojo avataras
DoubleL
Dalyvis

Taškai: 139

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė neshas » 2011 Bir 09, 15:27

Aaa, dėkui, nu žiūrėsim ar taikysi :D
Vartotojo avataras
neshas
Patyręs dalyvis