Apie dizainą: 1. Prie kiekvieno cellpico adresą rašyt tai nežinau, man nekas atrodo 2. Meniu šrifto dydžiai skirias iš tikrųjų ar man tik pasirodė ? 3. Kaip virtuvės baldų svetainei mano manymu per žaismingas psl. (edit šitą turbūt nuimčiau, jei tiksliau suprasčiau apie ką psl. jeigu apie baldus ir diskusijos apie juos tai gal dar tinka, bet jeigu baldų gamintojo parduotuvės tinklapis tai ne) 4. Coded preview paskirtis ta, kad pamatytume kaip atrodys psl sukoduotas, o ne paveiksliukų talpykla, jei jau naudojies, tai suvesk viską (bg spalvą, img..)
Šiaip be šitų mano pastabų, manau neblogas dizainas:) Tik smulkmenas tik dar reiktų atidirbt (pvz kalendorius)
Dėkui, bandžiau laime konkursuose tiesiog Jei būčiau bandes tobulint, gal būtu geresnis outcome buves. betkokiu atveju labai dėkingas jog neužmirštat šios galerijos
Web Interface'e aiškiai trūksta iliustracijų, kurios pagyvintų patį tinklapio dizainą, nes dabar jame kas matoma tai tik žalia ir pilka spalva su gan pertamsiu gradientu. Pats tinklapio išdėstymas yra neblogas - atitinkantis standartus. Pasukus galvą galima išgauti tikrai gerą rezultatą.
Renku komandą vienam rimtam projektui[ne imagination.lt, kaip kad čia teiravosi], ieškau: Programuotojų, logotipų kurėjų, dizainerių. PM detalesnei info.