edzilla nu tu man juokingas, jei yra toks toolas kurio pats esi pasinaudojas kurdamas tai galvoji kad ir kiti taip daro ? neveltui yra patarle kuri sako kuom pats kvepi tuom kita tepi, siaip as tau galiu puikiai parodyti kad pats dariau tik man jau atsibosta kiekviena darba idejus ikelineti psd kaskart kad sunys loti nustotu
Aš nesakau, jog tu nevektorinai, jomajo, gi aiškiai rašiau, kam patiko tavo darbas, tegu eina ir išsikepa tokį pat rezultatą greičiau... T.y per 10 sekundžių. Tik apsiramink ir vėl užveda.
as jau esu simta karta sakes naudoju paprasta ps su pen toolu ir net ne tai kad nenaudoju planseciu ar dar kaskoko kur tu cia sakei bet net mauso neturiu darau su loptopu ir kaip jau minejau mane usknisa aiskintis is po kiekvieno darbo kad pats viska dariau as nieko nesakau jai kam nepatinka visus skoniai skirtingi, bet blemba kiekviena karta aiskintis kad cia pats sugebejai padaryti ir kad ne ripas usknisa tuo labiau dar kai po to pareiskia kad darbas sudas, bet kad padaryti toki sugebi vistiek netiki
Edzilla liks edzilla - mano mėgstamiausias GFX'eris dėl savo darbų originalumo ir išlavinto skonio.
Patiko antroji versija dėl didesnio šviesumo, nors ta K piktograma pirmojo darbo dešiniame šone atrodo gražiau nei skritulys antrajame. Šiaip darbas savo unikalumu ir įspudžiu nesiskiria nuo kitų tavo darbų.