Edwii rašė:Naujausi mano darbai:
1. Paprastutis toks

2.

Laukiu komentarų, sakykite klaidas. Ir klausiu jūsų beviltiško klausimo: koks šito darbo lygis?
Taip pat laukiu ilgos ir išsamios CrowJam'o nuomonės apie mano paskutinius darbus ir aplamai apie mane kaip gfxerį. Ačiū iš anksto jei nesunku.
Ok, laukei ir sulaukei

Pakalbėsiu abstrakčiai. Tavo darbai, tikrai gana sparčiai gerėja, bet tau niekaip nepavyksta vieno kokio nors išmokto efekto, pritaikyti kartu, su kitais efektais. Na kaip pirmą darbą paėmus, ten kvadratai vietoj žmonių, ar kas ten yra

Manau viso darbo kvadratinį daryti nereikėjo, reikėjo įmaišyt kitų efektų neiškraipančių vaizdo, o tuos kvadratus kur nors prie žmogelio pridėti, na kaip papildymą.
Niekada neužsiciklink ant vieno efekto. Jeigu sukūrei keletą darbų tuo pačiu efektu, ieškok dar vieno efekto, kuris suderėtu su jau anksčiau išmoktu. Ir taip vis po truputį maišyk efektus į vieną, stenkis įkomponuot juos tvarkingiau ir svarbiausia - nedėk bet ko pagal išmoktas pamokas, nes labai mažai yra pamokų, kuriomis pasikliaunant galėsi įkopti į B, o ką jau kalbant apie aukštesnius lygius. Tai vat, tiek apie pamokas hehe ;}
Ir daugumoje darbų šlubuoja spalvų kokybė. Pirma - tau reikėtų ją, kaip nors sutvarkyti, tada bandyk vis daugiau efektų pritaikyti darbams.
Mano nuomonė apie tave ? Nežinau

Taip dažnai nesilankau naujokų galerijose, nes nelabai patinka man žiūrėt prastokus darbus ir kartot tą patį: "Kontrastas, lightningas, kokybė blablabla

". Nors palyginus su praeitais darbais, tobulėjimas vyksta, bandai jau pritaikyt kažką įdomesnio, bet kaip tik ką nors įdedi, kontrastas su apšvietimu išeina velniop, dar reikėtų keletą tikrai superinių pamokų tau įsisavinti, kad išnyktu visos šitos klaidos. Dar
rekomenduočiau padirbėti su tekstu, nes jis skurdokas

Tavo, kaip kūrėjo lygį vertinčiau
Žemu N / Vidutiniu N. Yra tokių pusėtinų darbų, kur neskauda akių žiūrint.
Sėkmės kūryboje, pasistengsi į
B įkopsi tikrai.