Px man tas banas, grafikos forumu daug yra. Jau geriau eit i kita foruma, negu tau aiskins kazkoks adminas koks turi buti tavo galerijos pavadinimas. uzknisa tiesa pasakius. Ne tavo galerija urvini - ne tu ir lysk. Gerai?
KOKS SKIRTUMAS? Negali leisti kiekvienam pakeisti savo galerijos pavadinima kaip nori? Vieniem patinka issiskirti, kiti nori paprastumo, tai leisk jiems issiskirti, o ne savo cia aiskink kad taip negalima, kitaip negalima. PVz as noriu zmones sudometi pavadinimu temos, ir man tai iseina, tai .. tu man gadini visa reikala?
Man nusispjaut tas pavadinimas durnas ar ne durnas. Gal tau ir durnas, o kitiems juokingas, as isvis cia esu vien del to kad pabendraut su zmonem o ne kazkuo "rimtai uzsiimti", todel darau tai kas man atrodo linksma ir gan juokinga. Ir isvis del ko tu gali spresti kad jis turi buti originalus? Nemanai kad tai mano tema, tai ir vadinu taip kaip noriu. Uzknisa mane tokios nesamones.
Nori būt juokingas? Eik į humoro skilti ir juokauk! Arba kam nors per Pm o ne su galerijos pavadinimais, viskas kiti pranešimai tokia tema bus trinami.
Joo.. tau jėga zmogau, i tavo galerija ateina zmones, lengvai komentuoja, o pas kitus neina, tai ka bl, kai konkurencija atsiranda iskarto reikia ja gesinti..?
Suprask, kad gyvenime nebūna taip, kad bet ko užsigeidi ir viskas tau leidžiama. Aš irgi labai norėčiau mieste prasinešt ant 200, bet viskam yra ribos. Tokių pavyzdžių galiu vardint ir vardint. Lygiai taip pat ir čia, yra tam tikros ribos. Pabandyk suprast, vietoj to, kad aklai pultum. Darbus tavo komentuos ne dėl absurdiško pavadinimo, o dėl to, kad jau esi žinomas kūrėjas.
Na net nežinau, man nepatiko darbas. Nereikėjo galutinio darbo varianto daryt su vienu filter'iu. Kaip abstract jis be to filterio gal būtų gražiau atrodęs. Tekstą sunku įskaityti šiaip. Nežinau net ką pasakyti apie šį darbą. Aš manau FAIL.