Nuotraukų interpretacijos - smagus dalykas. Smagiausia, kuomet nėra vieno teisingo atsakymo. Visi logiški atsakymai yra teisingi. Štai pavyzdys:

1. Šioje nuotraukoje norima pasakyti, kad kiekvienas žmogus, esantis pačiame dugne, ką simbolizuoja šie lapai, svajoja atspindėti ir pakilti į aukštumas, ką simbolizuoja medžių viršūnės. Bet jos plikos, nes iš tiesų pakilęs supranti, kad tie, kurie sėdi aukštuose pareiguose ir prabangoje, išties yra pliki ir tuščia dvasia.
2. Lapai gali simbolizuoti aplinkos veiksnius, o medis - žmogų. Mintis: Neleisk aplinkai nuslopinti ir nuslėpti tavęs.
3. Tos spalvos, pilka ir ruda su geltona, šaltos. Čia jau rodo tą artėjančią, arba jau atėjusią, nostalgiją, liūdėsį.
4. Matau nukritusų lapų ir atsispindinčių medžio šakų mišinį. Spėju rudeny medžiai pliki o žemė nešvari.
5. Šaltos spalvos, vienodi tonai, kasdienis vaizdas, neutrali nuotaika, bet ne liūdna, norėta parodyti vaizdą gatvėse rudenį.
Kalba netaisyta, nesmerkit dėl jos. Jeigu jums patiko, turbūt norėtumėt prisidėti. Jum man parašykit PM, kad norit prisidėti prie šio dalyko. Aš jums asmeniškai atsiųsiu nuotrauką, kurioje tikrai galima įžvelgti daugiau nei vieną mintį. Jūs man parašot interpretaciją, o aš jums atgal atsiunčiu kelias kitas interpretacijas (dėl įdomumo, manau norėtumėt).
P.S. Man šis dalykas labai patinka tuom, kad galima sieti su gyvenimu. Nėra vienos tiesos. Yra daug tiesų, jeigu jos logiškos.