' Dar ką nors ', tai, kad tu nieko gero mano darbuose ir neįžvelgei/nepasakei. Skaityk tutus.. žodžiu. Visi tapatį sako. Nu, skaitau, ketvirtadalis šitų sigų pagal tut'us padarytą. So?
v3 kaip ir būtų geriausias, jei nebūtų dešinys šonas per tamsus. Ir dar tas ginklas kairėj pusėj labai jau keistai man atrodo, per daug sužaidei kažką su juo
Isskirt nei vienos negaliu, na gal v2 siek tiek geriau. Klaidos: Vel lightningas kurio nera,tekstas vel visai nesiderina ir per didelis,mazai efektu,kokybe prastoka. Pagirtina: jau siek tiek blendas jauciasi geresnis,gana nebloga ideja tik neispildyta iki galo. Bandyk taisyt ka nors,o šiaip tobuleji po truputi tikrai.
Jocker-, dėkui dėkui ir dar kartą dėkui už tavo nuomonę. Labai norėčiau, kad kas kartą komentuotum mano darbą, nes tikrai malonu, kai mane pagiria, ir pasako klaidas kuriose reikia taisytis. Dėkis.
Omg. Puiku, kad kažkas suprato mintį. Jeigu dar matai, tai wolverine gale (viršuje) dar pablurinta, kad būtų gilumas. Stengiausi taip padaryti. Galų gale mane kažkas suprato.