DanieliusV rašė:
Bendras vaizdas visai įtraukiantis, tačiau mano manymu turėtų būti labiau išryškintas focalas, žiūrint į darbo stilių tekstas prie jo nelabai pritampa, manau tekstas galėtų būti labiau senoviškesnio šrifto ir ant jo tiktų užmestas clipping mask, nes taip tekstas atrodytų labiau įlietas į darbą. Nenumanau ar tokiuose darbuose turi būti apšvietimas, bet jo čia mano manymu nerasta arba jis labai silpnas. Norėtųsi įdomesnio backgroundo, daugiau spalvų. Kokybė irgi ne iš geriausių, daugiau padirbėjus prie šio darbo manau jis siektų aukštą N.
Vos pažvelgus į darbą visas dėmesys nueina ne į žmogų, o į ryškesnes c4d detales, kas šiuo atveju yra tikrai negerai, nes pažvelgus į darbą žvilgsnis turėtų krypti į focalą, kuris tavo manymu čia yra žmogus. Deja taip nėra. Norint, kad šis žmogus taptų focalu reikėtų jį stipriai išryškinti, o foną nublukinti. Darbas tikra makalynė, c4d išmėtymas belekur tikrai nesukuria kompozicijos ir ne tik, kad neprideda grožio, bet dar ir pablogina darbo vaizdą. Visi efektai sukišti į backgroundą. Reikėtų aptrinti efektus nuo žmogaus, o ypač nuo veido. Šiokį tokį lightingą matau, o tiksliau tai matau vietas kuriose yra tamsiau bei šviesiau. Patamsinus vietas kuriose krinta šešėlis, bei šviesesnes vietas pašviesinus būtų visai neblogai. Trūksta kokio nors gero teksto, kuris atspindėtų darbo mintį, nes dabar - chaosas. Kokybė ir šiame darbe nėra ypatingai gera.
Šiam darbui mano manymu galima duoti ne daugiau nei tvirtoką vidutinį N.
Čia jau galima įžvelgti focalą, tačiau darbas man asmeniškai nėra labai geras.
Visų pirma ant šviesaus fono tekstūrų pritaikyti galite net nebandyti, nes to gražiai padaryti niekada nepavyks. Matau, kad daugelis detalių yra dublikuotos, na noriu pasakyti, kad išskleistos viena šalia kitos kaip atspindys (nežinau kaip apibūdint, kadangi taip savo darbuose nesu daręs

), gerai, kad bandot eksperimentuot, tačiau tas darbui neprideda įvairumo. O šiaip tai darbas tuštokas, efektai nelabai tinka, lightingo nelabai yra. Spalvos nublukusios, visur vyrauja baltas atspalvis ir daugiau nieko. Tos detalės viena prie kitos nelabai derinasi. Kadangi nežinau, kuris iš jūsų dviejų kurias darbo vietas darėte, ta negaliu pagirti nei vieno iš jūsų.
Vidutinis N.
Sėkmės toliau kuriant darbus, jei ir toliau stengsies tobulėt, tai respektas Tau.