Geresnis darbas uz praeita, bet vistiek yra klaidu, man nepatiko tas miesto bg tu namu ten. paskui tekstas irgi.. nu nezinau nelabai tokio tipo darbus moku komentuoti o šiaip graziai ziurisi.
Darbas patiko BG gerą prilipinai Teksto kompo kaip visad vietoje ir jis ir tik patį teksto apdirbimą keisk , nes jau pabodo tokie. Spalvos geros tik nevietoje ir jų per daug
Darbas gražus tik labai panašus į praeitą. Kompozicija ir spalvos labai panašios , tačiau gerbiu tave už tavo gerą akį įterpti darbe gražias spalvas ir jas pritaikyti reikiamose vietose. c4d gal kiek per daug permalta ir pridėta, fone c4d atrodo kybantys ore , ir nepritaikyti. darbas aukštos kokybės , o darbe tai labiausia patiko tavo naujas gabumas - kurti įdomų , akiai patinkantį , švelnų tekstą. Klausai patarimų ir stengiesi juos įgyvendinti nes daugumai kuriems pakomentuoju darbą ir duodu patarimų jų neįgyvendina o tik pažiūri komentarą ir mano gal kad aš klystu. Darbas nors ir panašus į Ichigo , tačiau šis geresnis mano nuomone. A lygyje kovojant manau gera kova būtų.