Įvairūs Žaidimai internete Diskusijos apie kompiuterinius žaidimus

CSS ar CS 1.6?

Pokalbiai apie populiariausius PC žaidimus, patarimai ir panašiai

Standartinė nesveikai » 2011 Rgp 03, 13:05

Sugalvojau tokia tema, nes noriu isgirsti ka jus manote apie cs :D
Šioje temoje rasykit ka manote apie cs, kokiuose servuose zaidziate, ka manote apie cs cheaterius,ir galiausiai kas geriau - CSS ar CS 1.6? ;)
Vartotojo avataras
nesveikai
Aktyvus dalyvis

Taškai: 220

Kovų lygis: N

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Chipsas » 2011 Rgp 03, 15:52

Skonio reikalas. Bet aš visuomet už 1.6. O žaidimas? Hmmm.

1x1, 2x2 aim cupai
mixai vs užsienį
online, lan turnyrai

Cheateriai? Įsigyji Steamed CS, žaidi tik serveriuose kuriuose yra EAC, ir nematai jokių cheatų, nes tie kurie pabando apeiti apsaugą, greitai pajaučia, kad reikia pirkti naują steam.
Chipsas
Forumo gyventojas

Taškai: 584

Reputacija: 5 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Falco » 2011 Rgp 04, 21:16

CS 1.6 man labiau patinka, visu pirmą dėl to, nes mano kompas sunkiai pavelka tą CSS, ir šiaip pažaidžiau CSS ant kito pc, nelabai man. Girdėjau kad CSS daug kam patinka, įvairiausių mod'ų kaip slėpynių ir t.t, bet man užtenka ir surf ant CS 1.6 :)
Lyg erelis kilnus virš uolėto Kaukazo, tu sėdi išdidžiai tualete ant unitazo
Vartotojo avataras
Falco
Naujokas

Taškai: 7

Standartinė Chipsas » 2011 Rgp 04, 22:50

Falco, slėpynės yra ir ant 1.6 ;)
Chipsas
Forumo gyventojas

Standartinė nesveikai » 2011 Rgp 05, 11:47

as siaip anksciau zaidziau 1.6.bet vat neseniai man atvede svesolaidi intika,gavau nauja pc,tai dabar pradejau saisti css.anksciau galvojau kad ccs nesamone isvis,bet kai pradejau losti ji tai dabar net negaliu pagalvoti,apie 1.6
Ir dar apie css servus.anksciau zaidziau mares.lt serveryje.ten labai daznai nera adminu,nera komandu voteban,votekick.taigi i diena ten po kokius 3 aimus ateina,o wh tai net nzn.Siaip pats dabar zaidziu uliunu servery.man jis labiau patinka nes labai retai cytu ateina,tai galima normaliai palost.as pats losiu cssnot updated,nes girdejau kad updated css nesamone.ka jus manote apie updated css?
Vartotojo avataras
nesveikai
Aktyvus dalyvis

Standartinė UnkindBanana » 2011 Rgp 11, 18:09

Kalbant apie dabartį žinoma, kad cs 1.6, jeigu grįžti į kokius 2006-2007 metus, tada būtų atsakymas - css. Dabar beveik nebeliko senų žaidėjų tam css, susirenka silpnoki žaidėjai po update visokių. Apie čyterius nieko nemanau, kadangi žaidžiu vien EAC servuose o seniau tų čyteriu mažiau buvo tikrai bei Lietuvos esportas aktyviai rengdavo lan renginius kalbu apie Baituko, topo centro ir taip toliau. Dėl to mažai man teko susidūrti su čyteriais. O kur žaidžiu tai žinoma specas cupus, uegl lygoj jeigu kalbant apie qnet, kadangi ten renkasi labiau pažengę žaidėjai bei specas, esporto gth kartais sužaidžiu. Taip pat sudalyvauju kartais virtualnet, Fortako, PCSL turnyruose.. Lyginant pačius žaidimus tai kiekvienas turi savu pliusu ir minusu. Source community seniau budavo draugiškas, visi vienas kitą pažinojo, taip pat ginklai awp, deagle man bent jau ten jie tikrai geresnį. 1.6 populiaresnis daugiau yra kur žaisti. Šiuo metu rimtesnį žaidėjai žaidžia 1.6, daugiau taktiniu sprendimu ir panašiu dalykų, lengviau rasti komandą, kurį norėtų kažka pasiekti.
P.S Chipsas gal galėtum pasakyti savo nick :)

P.S.S Chipsas Jeigu EAC užbanina tai steam antro nereikia pirkti, tik negalėsi žaisti EAC servuose, kur tave užbanino. Kiti serveriai kur naudoja kitus EAC veiks. Patariu mažiau žaisti masofkėse (public) servuose, kadangi nieko neišmoksit.
UnkindBanana
Įsijaučiantis

Taškai: 40

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Chipsas » 2011 Rgp 11, 19:32

eddan, ir Aitvare ir QuakeNete nick Chipsas ;)

Taip kas dėl lanų, seniau daug geriau buvo :) Dabar galima sakyti vieninteliai lanai į kuriuos gali nuvažiuoti vyksta svetur :/
Chipsas
Forumo gyventojas

Standartinė UnkindBanana » 2011 Rgp 11, 20:36

Na galima nuvažiuoti į ESCALAN, osi-non pro cup ir panašius kur tikrai visi galėtų nuvykti, neskaitant pagal žaidimo lygius. O Lietuvoje nėra LAN renginiu, nors buvo neseniai Fortakas ir InfoShow, bet dažniau online yra, reik tik komandos arba mixo neblogo. Nors čia irgi mano paminėti LAN renginiai yra tokie kaip čia pasakius prasto lygio, nebus ten didelio piniginio prizo, kompiuteriai irgi prasti, bet į gerus LAN renginius patenki tik praeinant atranką, o tą gali padaryti tik labai gerą komanda :)
UnkindBanana
Įsijaučiantis

Taškai: 40

Standartinė fluffy » 2011 Rgp 28, 11:05

Cs nežaidžių ir nesiruošiu žaist, o css tai kiekvieną dieną apie 3val. Dabar daugiausia losiu bhop and surf serveriuose...
Vartotojo avataras
fluffy
Raz3r™
Raz3r™

Medaliai: 4
Taškai: 499

Reputacija: 13 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė nesveikai » 2011 Rgp 29, 11:21

gal losi uliunu serve?
Vartotojo avataras
nesveikai
Aktyvus dalyvis

Standartinė fluffy » 2011 Rgp 29, 12:54

ne.
Vartotojo avataras
fluffy
Raz3r™
Raz3r™

Medaliai: 4
Taškai: 499

Reputacija: 13 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.Tommy » 2011 Rgs 07, 21:52

Mano nuomone CS 1.6 labiau pažaisti galima, o CS:S, tai labiau klipams kurti, dėl to, nes atrodo kokybiškesnis. Pats žaidžiau abu žaidimus CS 1.6 labiau patiko, nors dabar ir nebežaidžiu, galbūt dėl to, kad naujas kompas ir nebėra noro žaisti senesnius žaidimus. Bet vat ko laukiu iš Counter Strike serijos, tai Global Offensive, pagaliau kažkas sukurta panašaus į mw2 ar black ops.
Nothing is true, everything is permitted.

nespausti
Vartotojo avataras
f5.Tommy
finger5™
finger5™

Medaliai: 14
Taškai: 2176

Reputacija: 95 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Mr.fr0ster » 2011 Rgs 07, 21:55

1.6 NES JIS man geresnis, ne grafika, o tiesiog idomesnis.
Paveikslėlis
Its only one futboller, he`s name is Cristiano Ronaldo.
Vartotojo avataras
Mr.fr0ster
Įsijaučiantis

Taškai: 44

Standartinė gamb0o » 2012 Sau 07, 18:11

1.6. better šiaip cs zaidziu mazdaug 1metus su pertraukom. labai daznai darydavau tas pertraukas. turnyruose nesu dalyvaves ,tik šiaip i masofkes nueinu pasaudyt ant aimo.Esu bandes ir css nepatiko man jis :/
sand eater
Vartotojo avataras
gamb0o
Forumo gyventojas

Medaliai: 2
Taškai: 344

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ody » 2012 Sau 22, 17:19

1.6 geriau. Abu esu bandęs, bet css man nepatiko.
Vartotojo avataras
Ody
Naujokas

Taškai: 20

Įvairūs Žaidimai internete Diskusijos apie kompiuterinius žaidimus

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija