Pirmoj nuotraukoj kazkaip tas griuvantis horizontas man nepatinka, na iskart sugadina nuotrauka. Ir tas isdeges saules spindulys a la romance neprideda. Paziurek kaip kairiam kampe atrodo vos vos apsviesta zole, pakarpius turetu idomiai atrodyt Na, o antroje nuotraukoje fokusas pabego, kazkaip atrodo susifokusavo i rubo rauksle. O siaip nuotrauka tokia dar dokumentine, nei mados fotografijos cia nera, nei menines. Fotkink modeli, tol kol busi tu patenkinta, o ne kai jis pavargs
Ta peizažinė nuotrauka tai visai faina, triukšmas tiesą pasakius ją padaro išskirtine ir savotiškai žavinčia. Jei būtų geros kokybės, tai tiesiog niekuom neišsiskirtų ta nuotrauka. Dabar spalvos netgi tokios elektrinės atrodo. Eglė sako, kad patinka O retušai....silpnoki
Prašei, kad pasakytume, kuo šita nuotrauka visiem taip labai patiko. Tai va man ji labai patiko dėl spalvu, jos labai švelnios, nerėžia akies. Pirštinės, kepurė ir puodelis atspindi labai gražų iš šaltą žiemos rytą. Ir šiaip viskas tobula, tik pasigedau raiškos O akinių stilius labai čia tinka. Man atrodo jie atspindi šios merginos charakterį. Turbūt ji labai drovi, nes bijojo parodyti akis.
Jop, čia tokia ir idėja maždaug buvo, tik turėjo būt kiek kitoks puodelis nes maniškis pasirodė žiauriai per didelis. o šiaip ačiū saulele. mano meilės foto: supratau tik vieną, nuotraukos gražios kai modelis gražus