Visi atnaujina savo prisistatymus ir as prisistatysiu :D Po metu pertraukos vel :D
Taigi as esu Daumantas "Farguc" Kasperavicius (aka Olterior , -=Far=- , Farg , z0HaN , Gr1mmj0w JAGGERJACK) . Gimiau ir augau Siauliuose , esu grynakraujis lietuvis bei siaulietis :) 15 metu persikrausciau i Airija kur baigiau mokykla ir dabar studijuoju Multimedia Application Development , Waterford Institute of technology . Spalio menesi suejo 19 metu . Turiu labai faina panele :P Zmones sako kad esu "playa" bet nesutinku su tuo :) Tik todel kad lengvai kalbu su panelem nereiskia kad esu playa :D Dievinu krepsini . taip pat patinka futbolas boxas . Dariau Ninpo bet del koledzo teko mesti . Tikiuosi kitamet prisijungti prie Kick boxing klubo koledze . ~Gfxinu jau virs 4 metu . Niekada i tai neziurejau kaip i rimta dalyka todel apart sigu nieko nedarau . (tiesa jau laikas pradeti ziuret i kitas skiltis ) . Mano gfx karjeros aukstuma buvo 2007 metai kada GSA turnyre baigiau 7 ir Mano gfx lygis buvo vertinamas INTER . Nuo to tik viena lietuvi zinau kuris turetu Inter tai Fr8o. Buvau dalis beveik visu gfx projektu nuo AFL iki Imagination :) tobulejau su tokiais gfxeriais kaip flexa , victim (aka blackout) Iron(ic) , Guzikas ir Lolina(aka lina) . Maciau kaip gfx pasaulyje iskilo Fir3n , CandyMan (kuris po to pasirodo gfxino tiek laiko kiek ir as tik neakivaizdziai :D ) GGM etc ... Galiu pasigirti kad mokiausi is Alvyx ir Amount( aka Fleimas ) o pats prisidejau prie Fir3n ir GGM tobulejimo :)
Gerbiaumiausi gfxeriai man buvo ir bus Alvyx ir Amount , kaipogi GGM (talentas inside out ) Fir3n (zmogus kad pasiektu tai ka pasieke dirbo isijuoses , netaip kaip GGM talento nebuvo pas ji . ) taipogi Gerbiu MFS , tiesa jis ten buvo viena karta supuliaves XD .
Linkiu visiems ateities gfxeriams likti orginaliems ir nekopijuoti to kas populiaru ar tai kas gerai ivertinama . Taip niekada nepasieksi daug :) Uztat nors ir kaip man nepatinka Cerami'ca stilius , ji vistiek verta A lygio , nes tai ka ji inese buvo nauja :) Jai kas beko sekmes ir :)
Ne kada pradejau CS lost reikejo niko , ir buvo toks puslapis rusu Fargus.ru apie cs. KAdangi nieko nesugalvojau tai pasivadinau Farguc . Pakeiciau s i C kad butu unikalus , ir C rusiskai yra musu S ... Tad taip ir buvo