V1 man better, vien dėl efektų, man kažkaip renderis neįblendintas bei reikia nuimti tuos apačioje ant renderio net nežinau kaip pavadint, nes gadina visą vaizdą, tekstas man patiko.
tai ten tipo lt veliava gaunas... aciu uz komentara bet nereik cia rasyt kievienam komentare is ko susideda. c4d melsvo nebuvo tik pilkas ir taip jis labai numazintas opacity
šiaip pritariu flexui bandyk ką naujo kurt, naudok anime, pc game, filmu (čia tik pavyzdžiai) išplėsk savo ribas nes jei kursi vienu stailu visalaika viena tema netobulėsi. Paskutiniam nepatiko šviesumas ir tamsumas, juodas bg t.y. Jame galėtu būt daugiau depth ir tekstas nesiderina.
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work. Thomas A. Edison
Nu tai žinau.. Tai kurk su tuom nežinai kas yra, taip geriausia daryt nueini į planetrenedrs ir pc games, arba comics ir kuri kas tau ne motais arba 50 50.
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work. Thomas A. Edison
Nu daryk kaip tik tu nori, mes tiesiog tau siūlom, kad darytm kažką įvairesnio, nes atsibosta vienodi darbai . O jei tu to nepriimi, tai tavo reikalas .