Avataras visai nieko, o apie paskutini siga tai tas baltas plemas aplink zmogu atrodo prastokai, pats zmogus labai neryskus, manau reiketu pasharpinti ji, uzdet daugaiu efektu, bet kokiu nors ideomesiu,bei uzdet lightninga.
paskutinis nevykes, kiek suprantu su ta balta spalva bandei ilieti renderi i bg,bet tau visiskai nepavyko vienu ar kitu atveju bg levokas,efektu kaip ir ner, keep going O avatar nenustebino simple avatar su nicku ir tiek
O man tas NBA visai žiūrisi.. Tik žaidėjo siluetas į šonus šiek tiek ištemptas, kur kamuolys tas effectas nelbai gražus, ir tekstas neryškus... O šiaip Man įdėja patiko.
Nu tas paskutinis tikrai nevykes pasiemiau ir lboga renderi ir bloga bg... Exzost db truputi ta su nba esu patobulines ikelsiu artimiausiu metu beje aciu kad komentuojat
Taigi darbas po pertraukos, nelabai vykes dariau dariau o ziuriu kad viena puse tuscia tai teksta prilipdziau ir dbr gailiuosi kad dejau tuos kamous prie teksto... komentuokit .
aruk a ir tu atėjai čia su bliūdu tai ką turnyrai pabodo staigiai į llive-nba D šiaip darbai jau kiek pramokai , kai kuriuose jaučias deph bet expozicija prastoka ir efektai neapdirbti iki galo. Idėjų esi pilnas kurių dar pilnai neįgyvendini.