Manau po tekstu truputi ovecontrasted, taip pat ir ranka. Galejai uzdet koki ryskesni efekta kaireje. O siaip manuo nuomone saunus darbas, balsavau uz ji N kovose
tekstas tragiskas, labai tuscias bg, galetum paivairint, kazkaip labai jau letai tobuleji manau, galetum daugiau pastangu idet, ir ta raudona spalva labai riezia aky daryk isvadas.
-veidas- Jo visiškai nesimato ir reikia gerai įsižiūrėti, kad suprastum kas čia yra. -BG- Man patinka, bet kažko norėtūsi dešianiajame šone -tekstas- Nu nežinau, man tai nelabai.
Užtat gerai iblendinta ir neblogi efektai ant gitaros.
P.S. čia yra tik mano nuomonė, tad nesikniskit, jei ji nesutampa su kitais.
O saize kad uzvaret tai nebzinau ka ir besakyt šiaip nieko naujo nepasaket... del teksto tai uzdejau ir viskas tingejau prie jo kruztis del akiu rezimo na nezinau jei labai rezia bandyk saules akinius uzsidet. Jus TIEK ispeskit is vieno renderio be jokiu c4d td galesim paziuret kieno bg tuscias. O del to kad nesimato veido ir neina suprast kas cia tai jis galva jie ka nulenkes...
Beje Daniel nereik laukt kitu mano darbu pazek senesnius
Dw dar kas nors isreiskit nuomone, nes i paskutini darba tikrai daug darbo idejau galvojau bus vienas geresniu darbu, o daugumai nepatiko tai laukiu kitu komentaru
Paskutinis neblogas darbas. Šiek tiek sakyčiau per ryšku ant rankų ir nereikėjo topaz dėti,nes nuo jo efektai tampa vienodi,neįdomūs....Nėra flow,lightning,depth,galėjai BG juodo nepalikti.Šiaip patobulėjai,sėkmės.