manau aplink mergina tas pilkas glow netinka ar kas ten yra smudge gal cia buvo? jeigu taip tai truputi ne tiek options buvo pasirinkti.. efektas man patinka neblogai padirbejai.. ai dar truksta apsvietimo ir tekstas truputi sunkiai iskaitomas bet šiaip geras darbas
ten tas aplink merginą tai tipo apšvietimas ^^ su tuo tekstu aš ilgiausiai prasedėjau : ispradžių bandžiau , kad jis būtų tik ant dūmo, paskui ten viską suknisau, tada vėl dariau iš naujo, na paskui nusibodo ir tiesiog taip kažkaip palikau geras darbas ? ačiū labai, džiaugiuos
Pakomentuosiu paskutinį darbą. Visų pirma kokybė: darbą visad saugok png formate, o ne jpeg. Gerai, kad stengeisi išgauti įdomesnių efektų, bet jie per toli nuo fokalo, per daug išsimėtę. Nuo to darbas atrodo messy. Prastas tekstas, bet tai visiems naujokams sunkiausia. Bandyk išgaut apšvietimą, žaisdama su dodge/burn tool'ais. Sėkmės.
Na, visada saugoju png ir jpeg formate. Juk png į forumą neįkelsi Paskui, kas yra messy ? Šiame darbe bandžiau su dodge ir burn kažką daryt, bet turbūt nepavyko, nes nesimato Na, ačiū labai už nuomonę, aš būtinai atsisžvelgsiu kai dabar gaminsiu sekantį blynelį ^^