Amber'ė rašė:Supranti, man labai nepatinka ta grafikos atšaka, na žinai c4d, renderiai, focalai, sigai and etc... Kažkada bandžiau užsiimt, bet ne mano akims tokie darbai. Nesuprantu aš jų tiesiog.
O čia didžiausias dėmesys yra skiriamas spalvoms (naudoju PSD colorings), kirpimams ir kitiems panašiems dalykams. Ir šiaip, dabar kaip pastebėjau, grafika yra susiskirsčiusi į tokias dvi ryškias grupes: kolorizacijos, blendai, avatarai su garsiais žmonėmis/gražiomis fotografijomis ir tų vadinamųjų 'rimtųjų gfx`erių' kurti sigai, logo, baneriai ir visa kita, kuriuose dažnai būna animaciniai veikėjai/anime, kurių aš irgi nelabai nemėgstu. Nelaikau aš savęs kažkokia labai gera kūrėja, tiesiog darau tai, ką paskui būtų galima lengvai pritaikyti forumuose ar kur nors kitur.
Net ir darydama tuos pačius sigus išmoksi visokių gudrybių kurias galima pritaikyt nuotraukų redagavime, juk reikia kažkur pradėt. Tuolabiau, kad jei nepatinka gaminti sigus tai gali pamegint fotomanipuliacijas. Principas beveik toks pats kas ir sigą daryt. Beje darbai kuriuos dedi primena Reddit :X