Įvairūs Bendros diskusijos Automobiliai ir kitas transportas

Skraidantis 'Ferrari 599 GTB'

Nuo mažiausių iki didžiausių "žaisliukų"

Standartinė Imagination » 2008 Rgs 12, 11:25

Amerikiečių kompanija „Moller International“ ketina adaptuoti „Ferrari 599 GTB“ kėbulą, konstruojant skraidantį automobilį „Autovolanter“, skelbia autoblog.com. „Moller International“ atstovų teigimu, hibridinis „Autovolanter“ modelis galės vertikaliai kilti ir leistis dėl jame montuojamų rotacinių bei elektrinių variklių.

„Autovolanter“ vien tik pilnai įkrautu elektriniu varikliu galės nuvažiuoti 40 km, 75 km – nuskristi, taigi „Autovolanter“ galima vadinti skraidančiu „Chevy Volt“, sukonstruotu „Ferrari“ platformos pagrindu.

Paveikslėlis

Tokio automobilio variklio galia turėtų būti mažiausiai 800 AG.

Šio modelio pradinę gamybą finansavo Rusijos verslininkas, kuris Maskvos transporto kamščius norėtų įveikti neįprastais būdais. „Moller International“ kompanija teigia jau pradėjusi pirmuosius skraidančio automobilio bandymus, kurių rezultatais yra patenkinta.

Tiesa, kad būtų tęsiami „Autovolanter“ konstravimo darbai kompanijai reikia papildomai apie 5 mln. JAV dol. investicijų.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė vorass » 2008 Rgs 15, 17:58

Patinka dizainas ir lietnykai neblogi
Vartotojo avataras
vorass
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 132

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2008 Rgs 15, 18:40

lieti nepatinka man, salonas atrodo kad zjb bus :) kebulas sexy
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Imagination » 2008 Rgs 16, 01:01

Jūs ne į saloną ir ratlankius žiūrėkit, čia tik šiaip foto įmesta, kaip maždaug atrodo Ferrari 599 :) Tas skraidantis Ferrari gal net nepanašus bus.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Tomas » 2008 Rgs 16, 16:14

Ne mano stiliaus mašina. Negraži :?:
Vartotojo avataras
Tomas
Forumo gyventojas

Medaliai: 3
Taškai: 531

Reputacija: 81 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė bevardis » 2008 Rgs 16, 22:21

reik neišsigast kai virš savęs pamatysiu kokį ferrarį :D
Paveikslėlis
Paveikslėlis
bevardis
Įsijaučiantis

Taškai: 60

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė lemonscure » 2008 Gru 25, 04:19

bus skraidančios mašinos maždaug kaip per "Atgal į ateitį 2":). bet spėju tai bus dar negreit.
Man of Faith vs Man of Science
Vartotojo avataras
lemonscure
Pradedantis

Taškai: 14

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė KasperaviciusR » 2008 Gru 25, 13:36

Skraidančių mašinų jau yra sukurti prototipai ir kiek skaičiau gali pasirodyti jau po 20-25 metų. Aišku jos nebus tobulos ir nebus tokių pačių dizainų ir kito kaip šiuolaikinės mašinos, tačiau jos bus ekologiškesnės ir daug patogesnės. Su jomis lengvai ir per trumpą laiką galėsime nuvykti iš taško A į tašką Z, nes nebus eismo kamščių bent jau pradžioje.
Vartotojo avataras
KasperaviciusR
Unikalus

Medaliai: 18
Taškai: 2367

Reputacija: 140 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Gru 27, 20:35

Man kažkodėl norėtųsi dar spėti normaliai į tą laiką, kai automobiliai keliais važiuoja xD. Nežinau kodėl, bet jau skraidantis autmobolis, tai su juo nei drag`o, nei drift`o, nei avarijų tokių - reiškias, jokio malonumo xDD. Aišku, skraidantis autmobilis egzotika, bet kažkaip man dar nepriimtina xD. Neesmė, kad jie gal išeis tik po ~20-25 metų.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 448

Kovų lygis: B+

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė degenerate » 2008 Gru 28, 20:49

Man atrodo, kad ta mašina, kuri turėtų skraidyti, visiškai nebus panaši i ta ferari, pagal koki ten gamins, nes nemanau, kad tiek įrangos sutilps ,o jei ri sutilps forma, kad butu lengviau valdymo funkcijos ore ir dar visokių patobulinimų diegs, taip pat nemanau kad jos atsiras po 25 metų, reikės kito kuro, nejaugi ten bilijonai tokių skraidys ikraunami elektros :lol: , ar kokio nors cheminio elemento (neatsimenu kurie, man chemija vos 4 išeina :D ) kiek žinau jie dar nėra pritaikyti (jie - stabilūs ir netinkami atlikti tokiai funkcijai).
degenerate
Pradedantis

Taškai: 20

Standartinė lemonscure » 2008 Gru 28, 20:54

jei po 25 m bus, tai tik vienetai, o kada visi jas turės..tai dar visą amžių laukt reiks. dar ilgiau. galėtų padaryt taip, kad būtų galima paprastą mašiną perdirbt į skraidančią, kad galėtum pasikeisti rėžimus (kada nori paskraidyt, įjungi skraidymo rėžimą, kada nori riedėt žeme, pasirenki paprastą).. galėtų ir hoverboard'ą išrast.. kiek žinau yra bandančių tai padaryt :nice:
Man of Faith vs Man of Science
Vartotojo avataras
lemonscure
Pradedantis

Taškai: 14

Įvairūs Bendros diskusijos Automobiliai ir kitas transportas

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija