mm sportas, bus ką komentuot.
Renderis, na patarčiau paskaityti mano pamoką.
renderio-tobulinimas-t7446.htmlRenderio kopija blogai įkomponuota. Renderis pakeltas į viršų ir pamažintas Opacity.
Mano patarimas būtu iš naujo įsikelti ta pati renderį, tada jis bus didelis ir nesusigadins kokybė. Krepšininką (renderį) kurį įsikėliame iš naujo pastumti prie pagr. renderio ir jį statyti ant Overlay, opacity 40%. pavyzdys:

BG (foną) patarčiau pirmiausia daryti pilką #232323. Tada įkomponuoti renderį ir iškart užrašyti tekstą, kurio šiame darbe pasigedau. (Kaip pavizdyje parodžiau, taip geriau būtu pradėti.)
Tada galima kokią krepšinio ar futbolo aikštę įkomponuoti ant overlay opacity 20%-40%. pavyzdys:

Matome už Messi yra futbolo aikštė, jin gražiai dera ir sudaro neblogą BG (foną).
Niekada tekstūrų neprimesk ir palik, bet kaip. Stenkis jas dėti pagal flow (judesį). Taip pajausime, kad kažkas lyg vyksta, žaidėjas kažką daro. Šiuo metu pasirinkai gerą renderį, nes jis nestovi vietoje ir su juo galima nesunkiai išgauti flow. pavyzdys:

Efektai gražiai išeina iš renderio.
Tekstas. Kaip ir kartojau geriausia užpildyti BG pilkai, tada įkomponuoti renderį ir tada tekstą. Ant viršaus pradėsim dėti effektus ir taip susidaris gražus tekstas. pavyzdys:

Čia paprasčiausias užrašytas tekstas vos pradėjus darbą, bet pradėjau dėti effektus ir gavosi gražus tekstas.
Tavo darbe matau bet kaip išmėtitų light tekstūrų, tekstūrų, c4d, wireframe...
Kaip jau sakiau stenkis jas gražiai po truptui sudėti. Statyk ant multiply, linear dodge, color dodge, mažink opacity. Naudok visus toolus, tai pašviesink darbą, tai patamsink. Dodge tool'as šviesina, Burn tool'as tamsina.
Tavo darbe lighting nėra. Jį galima išgauti su daug būdų. Aš naudoju Filter-Render-Lightings Effects, tiesiog rutuliuką nustatyk virš galvos ir layerio opacity pamažink ant kokių 40.
Uždėk sharpo, filter-sharpen-sharpen ir layerį statyk ant 30-70%. Darbą saugok .png formatu, taip išgausi gerą kokybę.
Sekmės, tikiuosi padėjau.