Sveiki, Aš esu naujokas su PhotoShopu ir noriu su juo pramokti, tai vat mano pirmi darbai, kuriuos norėčiau kad komentuotumėte ir išdėstytumėte mano klaidas. Taip pat, gal galėtumėte duoti kokius lengvas pamokas, iš kurių būtų galima pasimokinti efektų ar dar ko nors (jeigu ne per sunku).
sveikas,taigi matau tekstas nesiderinasi visuosedarbuose,ir darbe nepatik vien gavos palik beveik visa galva ir iki psues kuno.kada dedi renderi ji pabandyk suderinti su BG spalva eidamas color balance arba ctrl+U.beje prastas smudge ir pabandyk suzaisti su burn,dodge toolais.sekmes GFX'inti .
nu tikrai neblogai kaip naujokui tik text sucks o šiaip, spalvos nice,gal, reikejo fokalo akiu spalva pakeist, butu graziau ir shjp ner eff ir kairei ta ranka reiketu nutrint nes ne i temine o šiaip norm gl
nu visu pirma spalvas grazinti nes dabar tokios padevetos atrodo paziurek i ta raudona migla ant rankos, toliau reiktu smulkiu dealiu efekteliu paciam sige sviesuliuku visokiu kurie palaikytu flow suteiktu deptho darba sbutu gyvesnis ir zaismingesnis